Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojky, hledám nějaký sitcom, ale s českým dabingem (chci u toho hrát i hry:-D ) V podstatě se kouknu skoro na cokoli, ale nejlépe něco s politicky nekorektním humorem .-D Prosím o rady
Viděla sem : Haló Haló, Mash, Přátelé, Chůva k pohledání, Jistě pane ministře, Červený trpaslík, Dva a půl chlapa, Jak sem poznal vaši matku, 2 socky, TBBT, ta zrzavá s teplým kamarádem (nemůžu si vzpomenout na název), Dharma a Greg, Doktůrky, Deník zasloužilé matky, Krok za krokem, plný dům, Comeback, 4 hvězdu, Marta a Věra, Alfa, Nová dívka na víc si ted ani nevzpomenu
Teď koukám na Will & Grace. A jsem maximálně spokojen.
Atenecka napsal(a):
ta zrzavá s teplým kamarádem (nemůžu si vzpomenout na název)
Willa & Grace viděla.
Tak třeba ještě Frasier nebo Jak nežít svůj život.
La.Volpe napsal(a):
Tak třeba ještě Frasier nebo Jak nežít svůj život.
Děkuji, Jak nežít svůj život sem neviděla :-)
Doporučila bych, jestli jsem to tedy nepřehlédla: Průměrňákovi, Mike a Molly, líbilo se mi i Studio 30 Rock (ale to není celé s dabingem, ale i tak ty 4 série stojí za to) a abych nezapomněla Partička IT
Ajťáci, Moje rodina, Mizerná výchova, Jistě, pane premiére
Jednoznačně Ženatý se zavázky. Případně Fresh Prince.
Community, The League, Modern Family - myslím, že všechny tyhle tři se u nás vysílaly s dabingem, nejspíš ne všechny řady, ale aspoň něco určitě.
Halo tady indie. teda zatím jsem viděl asi 1 díl, ale kámoška mi to doporučovala