Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den, potřebuji odbornou radu některého seriálového fanatika. Byl by vhodný někdo, kdo zná všechny díly sběratelů kostí nazpaměť.
Hledám díl, kde jedna dívka zabila chlapa, už si nepamatuji přesně kvůli čemu, ale nějakým způsobem byl vůči ní násilný.Díl začíná scénou, kdy ona celá potřísněná krví a nožem v ruce sedí mezi odpadky a tam jí najde policajt (tak nějak podobně). Ona je němá a po převezení do Jeffersonova ústavu velmi viditelně nespolupracuje. po nějaké době jí uklidní a zjistí větší část její minulosti, tím zjistí, že byla unešená,poté se snaží vypátrat její biologickou rodinu. Najdou jí tak, že jí vytrhnou stoličku, rozdrtí jí a podle toho něčeho specifického vypátrají odkud pochází. Na konci najdou její bývalou biologickou rodinu, takže je to happy end.
Víc o tom dílu si nepamatuji, ale za každý tip budu vděčná, hledala jsem ho mezi epizodami již delší dobu a rozhodla jsem se, že v tom mi musí někdo zkušenější pomoct. Budu opravdu moc vděčná za sebemenší pomoc.
Myslím, že je to 6. série, díl 21. Znamení v tichu (Signs in the Silence, The):-)