Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, hledám nějaký seriál. Mělo by to být drama, sci-fi nebo nějaké to mysteriózno :) Hlavně ne, žádné kriminálky. Klidně ať je to i něco méně všeobecně známého. Hlavně bych ale chtěla, aby to mělo nějaké slušné ukončení. Díky za všechny tipy
Pe_Te napsal(a):
Ahoj, hledám nějaký seriál. Mělo by to být drama, sci-fi nebo nějaké to mysteriózno :) Hlavně ne, žádné kriminálky. Klidně ať je to i něco méně všeobecně známého. Hlavně bych ale chtěla, aby to mělo nějaké slušné ukončení. Díky za všechny tipy
Zkus Firefly. :-)
Alice, Buffy, Doctor Horrible's Sing-Along Blog, Eureka, Dead like me, Harper´s Island, Reaper... Vybrala jsem teda jenom už ukončené a nejlépe bez cliffhangeru. Sice u Reapera někdo může tvrdit, že tam je, ale je to tak 50/50.
Něco mimo americkou zónu. El Internado a El Barco, oba vysílalo AXN česky. Odpovídají nejméně třem požadavkům.
Firefly je klasika.. to snad nemuze byt nekdo kdo to nevidel :D
Jinak z těch ostatních mě tam pár seriálů zlákalo. Ale klidně můžete dávat ještě další tipy.. u seriálů, který sleduju je teď moc dlouhá pauza :)
Díky
zo sci-fi tak možno continuum , revolution či unter the dome ktorý je zároveň aj mysteriózne :)
Doctor Who, American Horror Story
Tak jsem z doporucenych serialu shledla Alice, Dead like me a Under the dome - u kteryho me teda nedoslo, ze konec jeste neni :(
Kazdopadne prave Under the dome bylo tak nejak nejblize tomu co jsem hledala, miluju ty konce epizod, kde vubec nechapu co se deje a jsem pekelne napnuta na dalsi dil. Trochu mi to pripomnelo Lost (ale tam tak zmrsili konec, ze to ani nebudu komentovat). Nemate tedy jeste nejaky tip na serial v tomto stylu?