Diskuzní fórum

Hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pe_Te
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 8. 2014 / 13:00:55 (před 10 roky)
off

Ahoj, hledám nějaký seriál. Mělo by to být drama, sci-fi nebo nějaké to mysteriózno :) Hlavně ne, žádné kriminálky. Klidně ať je to i něco méně všeobecně známého. Hlavně bych ale chtěla, aby to mělo nějaké slušné ukončení. Díky za všechny tipy

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
20. 8. 2014 / 13:21:54 (před 10 roky)
off
Pe_Te napsal(a):

Ahoj, hledám nějaký seriál. Mělo by to být drama, sci-fi nebo nějaké to mysteriózno :) Hlavně ne, žádné kriminálky. Klidně ať je to i něco méně všeobecně známého. Hlavně bych ale chtěla, aby to mělo nějaké slušné ukončení. Díky za všechny tipy

Zkus Firefly. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 8. 2014 / 15:57:17 (před 10 roky)
off

Alice, Buffy, Doctor Horrible's Sing-Along Blog, Eureka, Dead like me, Harper´s Island, Reaper... Vybrala jsem teda jenom už ukončené a nejlépe bez cliffhangeru. Sice u Reapera někdo může tvrdit, že tam je, ale je to tak 50/50.

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
20. 8. 2014 / 16:33:53 (před 10 roky)
off

Něco mimo americkou zónu. El Internado a El Barco, oba vysílalo AXN česky. Odpovídají nejméně třem požadavkům.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Pe_Te
20. 8. 2014 / 17:26:18 (před 10 roky)
off

Firefly je klasika.. to snad nemuze byt nekdo kdo to nevidel :D
Jinak z těch ostatních mě tam pár seriálů zlákalo. Ale klidně můžete dávat ještě další tipy.. u seriálů, který sleduju je teď moc dlouhá pauza :)
Díky

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 8. 2014 / 17:26:37
Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 8. 2014 / 19:38:13 (před 10 roky)
off

zo sci-fi tak možno continuum , revolution či unter the dome ktorý je zároveň aj mysteriózne :)

Palin
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 8. 2014 / 20:04:58 (před 10 roky)
off

Doctor Who, American Horror Story

Pe_Te
18. 9. 2014 / 21:01:49 (před 10 roky)
off

Tak jsem z doporucenych serialu shledla Alice, Dead like me a Under the dome - u kteryho me teda nedoslo, ze konec jeste neni :(
Kazdopadne prave Under the dome bylo tak nejak nejblize tomu co jsem hledala, miluju ty konce epizod, kde vubec nechapu co se deje a jsem pekelne napnuta na dalsi dil. Trochu mi to pripomnelo Lost (ale tam tak zmrsili konec, ze to ani nebudu komentovat). Nemate tedy jeste nejaky tip na serial v tomto stylu?

kolibrik7
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 9. 2014 / 22:44:38 (před 10 roky)
off

A čo takto Fringe, Dollhouse alebo miniséria The Lost Room?

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
18. 9. 2014 / 22:48:17 (před 10 roky)
off

FlashForward

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
1/2
12