Diskuzní fórum

coo boo

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

emma53
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 8. 2014 / 08:30:28 (před 10 roky)
off

Výsledek této soutěže mně zřejmě uniknul, protože vše zmizelo ze dne na den. Nejdříve jsem myslela, že výsledky se dozvím i když opožděně, ale to jsem se mýlila. Tak bych ráda nějaké vysvětlení. Díky

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
26. 8. 2014 / 08:34:53 (před 10 roky)
off
emma53 napsal(a):

Výsledek této soutěže mně zřejmě uniknul, protože vše zmizelo ze dne na den. Nejdříve jsem myslela, že výsledky se dozvím i když opožděně, ale to jsem se mýlila. Tak bych ráda nějaké vysvětlení. Díky

Losování proběhlo formou bleskovky, která, bohužel, zapadla za ostatní. K přečtení ZDE. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
emma53
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 8. 2014 / 08:57:07 (před 10 roky)
off

Losování působilo dost nepřehledně a neprofesionálně. Škoda, protože pak ztrácím chuť v něčem podobném pokračovat. Ale i tak díky za info :-)

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
26. 8. 2014 / 08:59:49 (před 10 roky)
off
emma53 napsal(a):

Losování působilo dost nepřehledně a neprofesionálně. Škoda, protože pak ztrácím chuť v něčem podobném pokračovat. Ale i tak díky za info :-)

To si budeš muset asi vyřídit s nejvyšším z nejvyšších. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 8. 2014 / 11:19:08 (před 10 roky)
off

WTF? A já se rozčilovala, že losování bylo 19.8. a že mi ta soutěž visí mezi soutěžema ještě týden poté. Takže "vše zmizelo ze dne na den" je trochu, trochu hodně přehnaný, asi tak o týden. A bleskovka vyšla normálně ten den co bylo losování, kdyby ti o to tolik šlo, tak si to zaznamenala nebo lehce dohledala. To že konkrétně TY sis něčeho nevšimla neznamená, že to bylo nepřehledný a neprofesionální ;).

Nobody expects the spanish inquisition!