Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Výsledek této soutěže mně zřejmě uniknul, protože vše zmizelo ze dne na den. Nejdříve jsem myslela, že výsledky se dozvím i když opožděně, ale to jsem se mýlila. Tak bych ráda nějaké vysvětlení. Díky
emma53 napsal(a):
Výsledek této soutěže mně zřejmě uniknul, protože vše zmizelo ze dne na den. Nejdříve jsem myslela, že výsledky se dozvím i když opožděně, ale to jsem se mýlila. Tak bych ráda nějaké vysvětlení. Díky
Losování proběhlo formou bleskovky, která, bohužel, zapadla za ostatní. K přečtení ZDE. :-)
Losování působilo dost nepřehledně a neprofesionálně. Škoda, protože pak ztrácím chuť v něčem podobném pokračovat. Ale i tak díky za info :-)
emma53 napsal(a):
Losování působilo dost nepřehledně a neprofesionálně. Škoda, protože pak ztrácím chuť v něčem podobném pokračovat. Ale i tak díky za info :-)
To si budeš muset asi vyřídit s nejvyšším z nejvyšších. :-)
WTF? A já se rozčilovala, že losování bylo 19.8. a že mi ta soutěž visí mezi soutěžema ještě týden poté. Takže "vše zmizelo ze dne na den" je trochu, trochu hodně přehnaný, asi tak o týden. A bleskovka vyšla normálně ten den co bylo losování, kdyby ti o to tolik šlo, tak si to zaznamenala nebo lehce dohledala. To že konkrétně TY sis něčeho nevšimla neznamená, že to bylo nepřehledný a neprofesionální ;).