Diskuzní fórum
Výsledek této soutěže mně zřejmě uniknul, protože vše zmizelo ze dne na den. Nejdříve jsem myslela, že výsledky se dozvím i když opožděně, ale to jsem se mýlila. Tak bych ráda nějaké vysvětlení. Díky
emma53 napsal(a):
Výsledek této soutěže mně zřejmě uniknul, protože vše zmizelo ze dne na den. Nejdříve jsem myslela, že výsledky se dozvím i když opožděně, ale to jsem se mýlila. Tak bych ráda nějaké vysvětlení. Díky
Losování proběhlo formou bleskovky, která, bohužel, zapadla za ostatní. K přečtení ZDE. :-)
Losování působilo dost nepřehledně a neprofesionálně. Škoda, protože pak ztrácím chuť v něčem podobném pokračovat. Ale i tak díky za info :-)
emma53 napsal(a):
Losování působilo dost nepřehledně a neprofesionálně. Škoda, protože pak ztrácím chuť v něčem podobném pokračovat. Ale i tak díky za info :-)
To si budeš muset asi vyřídit s nejvyšším z nejvyšších. :-)
WTF? A já se rozčilovala, že losování bylo 19.8. a že mi ta soutěž visí mezi soutěžema ještě týden poté. Takže "vše zmizelo ze dne na den" je trochu, trochu hodně přehnaný, asi tak o týden. A bleskovka vyšla normálně ten den co bylo losování, kdyby ti o to tolik šlo, tak si to zaznamenala nebo lehce dohledala. To že konkrétně TY sis něčeho nevšimla neznamená, že to bylo nepřehledný a neprofesionální ;).