Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý deň, potreboval by som poradiť nejaký inteligentný seriál. Viem že to znie hlúpo ale väčšina seriálov sa mi zdá primitívna. Jediný seriál ktorý ma dokázal v tomto smere uspokojiť bol Dr. House nad ktorého dialógmi som slintal blahom naprieč všetkými 8 sériami preto hľadám niečo podobné. Páčil sa mi seriál Suits ale podla mňa išiel po prvých niekoľkých dieloch dolu vodou hlavne kvôli prízemnému humoru. Viem ako to znie a možno také niečo ani neexistuje ale pozerať dookola Dr. Housa už fakt nemôžem. Vie mi niekto pomôcť ?
Nemáš žádný seriál ohodnocený, tak nevím, jestli se ti strefím do vkusu. Ale zkus třeba The Leftovers, Homeland nebo třeba Breaking Bad. Hlavně prvně zmíněný seriál silně doporučuji.
Ja jednoznačne odporúčam Breaking Bad! Potom aj napr. Boardwalk Empire, The Good Wife, True Detective, The Wire, Boss, House of Cards alebo The Newsroom.
Homeland a True Detective rozhodně, s nimi souhlasím :-) Ostatní z nabízených jsem neviděla, teda kromě prvního dílu Leftovers, který mě nebavil. Zkus ještě Sherlocka, to je masterpiece :-)
House of Cards, Yes, Minister, The Sopranos, In Treatment
Tak snad Yes Minister / Yes, Prime Minister, Doctor Who a docela i The Big Bang Theory.