Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ahoj na netu jsem narazila na písničku MGMT- Kids zjistila jsem že hrála v TVD 1X01 ale nemůžu si pomoct. V posledních dvou měsicích jsem ji někde slyšela..momentálně koukám jen na teen wolf
Já vím, že hrála v nějaké reklamě, pak na Óčku nebo něčem podobném bys ji taky mohla určitě zaslechnout, pokud to míváš puštěné. Ze seriálů se podle wiki objevila i v Gossip Girl, The Secret Life of the American Teenager, Shameless... nebo ve filmu Whip It. Tuším, že nedávno ho snad v telce i dávali, je to možné?
jj už si vzpomínám slyšela jsem ji v ve Whip it.. moc díky nesnáším když slyším nějakou písničku a nemůžu si vzpomenout kde hrála :D jak jsi prosím našla kde písnička všude hrála?
No nemáš vůbec zač, jsem ráda, že se našla ;) Mně se tohle taky stává a nedá mi to vždycky pokoj, dokud to nevyřeším :D A jak jsem ji našla? Nic těžkého to není :D To si prostě napiš do Google vyhledávače "MGMT- Kids" a z nabídnutých odkazů vyber ten na wikipedia. Je tam k tomu úplný "životopis"... ;)