Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevíte někdo zda bude tento seriál pokračovat.Pěkně se to rozjelo a najednou takovou dobu žádný nový díl.Díky za info.
https://www.serialzone.cz/clanek/3845-lod-se-nepotapi-aneb-tnt-prodluzuje-ve-velkem/
ale stačilo by aj zavítať na stránku seriálu, kde na teba vyskočí:
"Seriál uvidíme i v příští sezóně, protože byla objednána další řada."
Díky za informace.Koukal jsem tam,ale asi jsem to nějak přehlédl.Jsem rád že bude i pokračovat falling skies.
vesely.dan napsal(a):
Díky za informace.Koukal jsem tam,ale asi jsem to nějak přehlédl.Jsem rád že bude i pokračovat falling skies.
jo, to aj ja, a zároveň bude 5. séria záverečná, takže to môžu všetko tvorcovia pekne ukončiť :)
vesely.dan napsal(a):
Nevíte někdo zda bude tento seriál pokračovat.Pěkně se to rozjelo a najednou takovou dobu žádný nový díl.Díky za info.
Samozřejmě, že bude pokračovat. Je to jedna z nejlepších novinek tohoto léta. Naprostá bomba a ten cliffhanger na konci, to prostě pokračovat musí. Já už se nemůžu dočkat. Zatím si třeba přečti knihu, na které je to založeno. :-)
akurát že to čakanie do leta ma zabije :D..Teším sa na seriál Helix , mohlo by to byť zaujímavé..
Btw : čo očakávate od druhej série ?
Tohle čekání od léta do léta je vždycky příšerný - úplně pak zapomenu o čem to bylo a někdy přestanu mít i chuť na to koukat. Takový to chtění vidět dál se u mě dostavuje nejvíc bezprostředně po každým díle, takže ideálně sjet vždycky všechny řady... No jsem zvědavá jak to dál potáhnout. Hlavně, aby zůstal do budoucna kapitán a jeho pravá ruka!