Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak se tak dívám, tak návštěvnost těhlech stránek roste. Není to tak dávno, kdy bylo on-line 13 a méně lidí. Teď jak se dívám 112. Jen tak dál!
Bych zase tolik nehrotil, protože skrz posunutý čas na SQL serveru (už jsem psal na tech, můžeme jim to stopovat) se to počítá blbě. :-)
Tak to je skvělý! Já osobně se vůbec nedivím, já jsem chodím moc ráda :)
Teď to ale vypadá už na regulérní rekord, no ne?
32 lidí online je, si myslím, dost pěkné číslo.
A vypadá to, že to není nějakou chybou webu:-)
A před chvílí jsme trhli 10 000 lidí během jednoho dne (del toplistu). :-) A blíží se nám milionek, vidím to tak do 2-3 týdnů... :-D
Je možné, že když Fruiko před měsícem psal, že se do dvou týdnů návštěvnost přehoupne přes jeden milión, že by dnes byla celková návštěvnost 2 milióny? Neřekl bych, že to je opět nějaká chyba.
Jestli opravdu návštěvnost tak extrémně vzrostla, tak to tedy gratuluji.
Paulinho napsal(a):
Je možné, že když Fruiko před měsícem psal, že se do dvou týdnů návštěvnost přehoupne přes jeden milión, že by dnes byla celková návštěvnost 2 milióny? Neřekl bych, že to je opět nějaká chyba.
Jestli opravdu návštěvnost tak extrémně vzrostla, tak to tedy gratuluji.
Fruiko minule myslel 2 miliony.
Fruiko napsal(a):
Fruiko minule myslel 2 miliony.
2 miliony? Tak to už je fakt hodně.
Taky si pamatuji, jak to tady vázlo... A nyní ani nestíhám dopisovat do diskuzí :D