Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já chápu, že se občas některá reklama nemusí líbit, ale zase tak často tu takové nemáme, pokud se nemýlím. Jiné stránky používají daleko agresivnější způsob zobrazování reklamy, kdy vám např. cpou bannery do prohlížení obrázkových galerií. My takhle agresivní reklamu smluvně blokujeme a nepoužíváme. Ta Puma je naprostá výjimka a ví to každý, kdo sem chodí pravidelně. Btw, k pronajatým plochám patří i tzv. branding, tedy strany webu a horní část stránek = agentura tu vážně nic neporušuje.
Tím, že reklamu necháte zobrazovat, děkujete tvůrcům webu a přispíváte tak na jeho provoz a my jsme za to všem velmi, velmi vděční. Blokování reklamy je vůči lidem stojícím za stránkami sprostý podraz a je to naprosto nefér ;-) Uvědomte si, co vzkazujete všem, kteří se na webu podílí tím, že se pochlubíte, že blokujete jediný příjem, který stránky mohou generovat. V podstatě tím ukazujete vztyčený prostředníček a obsah samozřejmě dál konzumujete.
Lidé jsou zvyklí dostávat produkt zcela zdarma a myslím, že přežít pár vteřin reklamy je fakt minimum, co mohou fanoušci jako poděkování udělat ;-) Když se chcete mrknout na video na youtube, musíte kolikrát čekat 10 a více vteřin, než proběhne reklama. Nic takového tu nenajdete. Bylo by dobré si uvědomit, že jen samotný hosting projektu velkého jako SerialZone stojí vysoké tisíce korun měsíčně a nejsou to jediné náklady s provozem spojené.
Pokud bude docházet ke zvýšenému používání adblocku a podobných řešení, je jen otázkou času, kdy se obsah na internetu bude kompletně platit, protože provozovatelům jednoduše nezbyde jiné řešení. Jsem si jistý, že to by se nelíbilo nikomu z nás...
Tak to těch pár dní vydržte. Je to jen jedna reklama. Taky se mi nelíbí ozvučení, protože zároveň sleduju seriál, ale tak chvilka se přežít dá. Nedělejme z toho drama.
MountainLionet napsal(a):
Tak to těch pár dní vydržte. Je to jen jedna reklama. Taky se mi nelíbí ozvučení, protože zároveň sleduju seriál, ale tak chvilka se přežít dá. Nedělejme z toho drama.
That's the spirit. :-)
tak máme tu novú reklamu na holiaci strojček Philips, kt. je v časti, kt. sa nedá "vykúpiť" giftshopom...a problém je, že je primárne nastavená, aby sa spustila so zvukom a ten zvuk sa nedá vypnúť...je to dosť otravné a najmä, keď má človek pustené repráky cca na polovicu a zrazu vyskočí tá reklama a človek sa zľakne...prvých necelých 10 sekúnd to ide bez zvuku a potom zrazu *BUM*...neviete s tým niečo spraviť? :/
//dá sa síce potom to video pozastaviť, ale už som to za posledných pár minút spravil asi 10-krát, že som počkal, kým zo začne hrať a potom to stopol...a neustále to stopovať alebo refreshovať stránku, kým tam bude iná reklama je fakt otravné a akurát to odrádza :/
inekafe napsal(a):
tak máme tu novú reklamu na holiaci strojček Philips, kt. je v časti, kt. sa nedá "vykúpiť" giftshopom...a problém je, že je primárne nastavená, aby sa spustila so zvukom a ten zvuk sa nedá vypnúť...je to dosť otravné a najmä, keď má človek pustené repráky cca na polovicu a zrazu vyskočí tá reklama a človek sa zľakne...prvých necelých 10 sekúnd to ide bez zvuku a potom zrazu *BUM*...neviete s tým niečo spraviť? :/
//dá sa síce potom to video pozastaviť, ale už som to za posledných pár minút spravil asi 10-krát, že som počkal, kým zo začne hrať a potom to stopol...a neustále to stopovať alebo refreshovať stránku, kým tam bude iná reklama je fakt otravné a akurát to odrádza :/
Speciálně tobě jsem to vypnul. Nebo rozbil web. Jedno z toho.
Fruiko napsal(a):
Speciálně tobě jsem to vypnul. Nebo rozbil web. Jedno z toho.
you're the best, thanks, sir! :3
inekafe napsal(a):
no z tý reklamy taky nejsem nadšenej. automatický přehrávání zvuku po každým zobrazení stránky je fuj :/
BuBBleS napsal(a):
no z tý reklamy taky nejsem nadšenej. automatický přehrávání zvuku po každým zobrazení stránky je fuj :/
Zvlášť, když člověk zrovna sedí na přednášce a zapomněl si vypnout zvuk.
ševča napsal(a):
:-)
ševča napsal(a):
No já měl zrovna pracovní telekonferenci.