Diskuzní fórum

Reklamní banner

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 11. 2014 / 13:46:37 (před 10 roky)
off

takže na SZ během přednášky ve škole i během porady v práci, mám z vás radost :)) tak to má být :))

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 11. 2014 / 20:35:53 (před 9 roky)
off

Normálně neříkám nic, občas se i zasměju, dneska jsem dokonce i na jednu reklamu úmyslně klikla, jestli za to dostáváte příplatek, ale tentokrát už mám ze současné reklamy hlavu jak škopek. Mám na mysli tu na holící strojek. Spustí se tak v 19 z 20 případů, kdy se mi načte jakákoliv stránka na serialzone. Řve jak na lesy, dneska jsme měli test požární sirény na koleji a přehlušila i tu. Sice je tam tlačítko pauza, ale reklama nejprve jednou jede bez zvuku a pauznout nejde, musí se počkat, až se celá přehraje a začne ten kravál nanovo. Včera jsem vkládala 5 hlášek k epizodě - po načtení každé stránky během celého toho procesu, spočítejte si to, není to zrovna málokrát, když kontrolujete, jestli hláška už v databázi není, se mi reklama spustila, přeřvala i ten přehrávač, takže jsem ji nemohla nechat běžet. Teď už tam ani pauza dát nejde. Doslova mi to už leze na mozek.
Jako ženská si stejně holící strojek na obličej kupovat nebudu, dokonce mám v držení jeden nepoužívaný, takže určitě nejsem cílová skupina. Nešlo by to vypnout? U některých reklam se dalo kliknout, že je reklama pro mě irelevantní, ať příště zobrazí jinou.
Kvůli vám jediným mám vypnutý adblock, nechci si ani v giftshopu pořídit vypnutí reklamy, protože chápu, proč tu je, ale s mírou, ne?

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
26. 11. 2014 / 20:48:00 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

nechci si ani v giftshopu pořídit vypnutí reklamy, protože chápu, proč tu je, ale s mírou, ne?

vypnutie by ti ani nepomohlo, ja mám kúpené vypnutie bočnej reklamy a aj tak mi to ide. a najhoršie keď sa to spustí pri tom keď niečo pozerám a do toho "ohlušujúca reklama" sa super počúva. =D ale občas na ňu aj kliknem =D

Gallifrey fall no more!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
26. 11. 2014 / 20:58:21 (před 9 roky)
on

Už jsme jim psali, tak snad s tím něco udělají.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Soren
Uživatel od první verze | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
21. 12. 2014 / 16:03:52 (před 9 roky)
off

Asi to moc nepomohlo. Ta reklama je tu stále a mám pocit, že se tu zase více ukazuje. :-/

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
21. 12. 2014 / 19:53:30 (před 9 roky)
on

Taky už mě ta reklama vytáčí do nesmírných otáček. Poradím vám, jděte do Fóra, Kalendáře, Watchlistu nebo Mých seriálů tam na nás nemůže. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Katehrine
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 12. 2014 / 20:14:59 (před 9 roky)
off

Já se u zmiňované reklamy vždycky leknu :D A jelikož mám pravidelně otevřené alespoň 2 prohlížeče a v každém tak 10-15 záložek, tak si nedokážete ani představit, jak dlouho jsem zpočátku hledala, odkud daný 'řvoun' jde :D A i teď, než najdu správnou záložku, polovina reklamy se přehraje :D
Takže pokud by bylo možné ji nahradit nějakou jinou, byla bych neskonale vděčná. Adblock kvůli vám také nepoužívám, ale občas se vyskytnu v rozpoložení, kdy nad ním vážně uvažuji...

There is always Hope.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 12. 2014 / 20:30:08 (před 9 roky)
off
Katehrine napsal(a):

Já se u zmiňované reklamy vždycky leknu :D

Ani nevrav, ja si včera čakám na polnoc kvôli adventu, doma všetci už spali, všade tma a ticho a zrazu to na mňa začne kričať :D
Takže odvčera zvuk na notebooku vypnutý a môže to na mňa kričať aj z desiatich kariet :D

sirien
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
19. 6. 2015 / 04:14:35 (před 9 roky)
off

Pro SerialZone jsem si AdBlock vypnul, prostě protože mi to přijde fér.

ALE

Reklamní plocha po stranách - ok, standard, můj mozek už to stejně ignoruje, i když je reklama animovaná.

Ta reklamní plocha v záhlaví... působí otravně, ale fajn, snesu.

Ta ROZBALOVACÍ reklama co mi překryje dolní třetínu webu (laptop 17,4" monitor) je FAKT otravná a narovinu - ještě chvíli a ten AdBlock zase s chutí zapnu, protože tohle je PŘESNĚ ten typ agresivní reklamy, kvůli kterému AdBlock existuje. Nedivte se, pokud nebudu sám. Jsou to jen dvě kliknutí na můj toolbar - což znamená, že se mi to vyplatí při třetím načtení webu, což nebude vůbec špatnej trade.

(a ne, v giftshopu nevidím možnost se toho zbavit, tam je jen horní a boční reklama...)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
19. 6. 2015 / 08:42:02 (před 9 roky)
off
sirien napsal(a):

Pro SerialZone jsem si AdBlock vypnul, prostě protože mi to přijde fér.

ALE

Reklamní plocha po stranách - ok, standard, můj mozek už to stejně ignoruje, i když je reklama animovaná.

Ta reklamní plocha v záhlaví... působí otravně, ale fajn, snesu.

Ta ROZBALOVACÍ reklama co mi překryje dolní třetínu webu (laptop 17,4" monitor) je FAKT otravná a narovinu - ještě chvíli a ten AdBlock zase s chutí zapnu, protože tohle je PŘESNĚ ten typ agresivní reklamy, kvůli kterému AdBlock existuje. Nedivte se, pokud nebudu sám. Jsou to jen dvě kliknutí na můj toolbar - což znamená, že se mi to vyplatí při třetím načtení webu, což nebude vůbec špatnej trade.

(a ne, v giftshopu nevidím možnost se toho zbavit, tam je jen horní a boční reklama...)

Myslíš ten datart? Na mě to leze i z telefonu :'( :D