Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mně vždycky vyskočí, když chci kliknout jinde. Což nejde chvilku před tím, než se rozbalí a dokud se nerozbalí úplně, do té doby se neobjeví ani ten křížek. A opět mi to nabízí něco, co bych si v životě nekoupila. Zabírá skoro celou stránku, takže si nemůžu ani nic přečíst, než ji můžu vypnout. Pokud to je ještě na pár dní, vím, že ty reklamy nebývají dlouhodobé, tak dobře, ale nebude to trvat ještě týdny, že?
Vydržte to pls, tyhle akce nejsou dlouhodobé .-) většinou týden nebo dva max... jak jsme mnohokrát vysvětlovali, opravdu to nemáme jak ovlivnit, ty plochy jsou pronajaté a pokud tam není závadný obsah, nejsou proti pravidlům.
megawir napsal(a):
Vydržte to pls, tyhle akce nejsou dlouhodobé .-) většinou týden nebo dva max... jak jsme mnohokrát vysvětlovali, opravdu to nemáme jak ovlivnit, ty plochy jsou pronajaté a pokud tam není závadný obsah, nejsou proti pravidlům.
Ta reklama na holici strojek(pred vanoci) tam byla mesic mozna dokonce i dele.
mna momentalne najviac irituje to ze reklama prekrije hlasenie o tom ze ci som sa znova prihlasil v ten den a ze vitaj spat a podobne .. takze vlastne ta reklama tomuto webu skodi .. jej umietnenie je uplne nevhodne a cas ked ide vypnut je rovnaky ako je zobrazene dane hlasenie, takze vlastne neviem co mi tu web chcel povedat ... spravte si poriadok s tou vasou reklamnou agenturou.
Balthazar6 napsal(a):
Ta reklama na holici strojek(pred vanoci) tam byla mesic mozna dokonce i dele.
Ta mě osobně štvala mnohem víc než ten Datart nebo co se to teď zobrazuje. I když jsem věděl, že to začne dělat kravál, stejně jsem se pokaždé lekl. :-D
No, tak snad to vydržíme...
sandokan555 napsal(a):
... spravte si poriadok s tou vasou reklamnou agenturou.
Si nějak nemůžeme vyskakovat. Pokud člověk alespoň trochu tuší, jaké jsou náklady (vysoké) a jaké výnosy (nízké), tak moc dobře ví, že jsme za jakoukoliv divnou reklamu relativně vděčni, protože to je jedna z mála, co je placená nějak slušně.
Ale pokud se někdo chce finančně podílet na nákladech, tak mu nebráním. Za 600 Kč mu z upřímného vděku vypnu na rok veškerou reklamu a ještě k tomu přihodím srazové triko.
To je málo za tu práci, kterou tady odvádíte. Koukej to natáhnout!
Fruiko napsal(a):
Si nějak nemůžeme vyskakovat. Pokud člověk alespoň trochu tuší, jaké jsou náklady (vysoké) a jaké výnosy (nízké), tak moc dobře ví, že jsme za jakoukoliv divnou reklamu relativně vděčni, protože to je jedna z mála, co je placená nějak slušně.
Ale pokud se někdo chce finančně podílet na nákladech, tak mu nebráním. Za 600 Kč mu z upřímného vděku vypnu na rok veškerou reklamu a ještě k tomu přihodím srazové triko.
ako ja beriem ze reklama je reklama a treba z niecoho zit, ale brani fungovaniu vasho webu tak ako fungovat ma... nech sa kludne zobrazuje mne to nevadi ale na inom mieste a nech neprekriva vase hlasenia alebo ked ano tak nech tie oznamy trvaju dlhsie aby bolo vobec mozne vediet o co prichadzam ..
Takže NEJENŽE na mě vyletí rozbalovací reklama co mi překryje dolní třetinu stránky, ale JEŠTĚ K TOMU mi ve stejnou chvíli nad tim vyletí zajebanej Alzák co mi překreje střední třetinu stránky?
THAT was the moment, kdyby to někoho zajímalo.
Pokud se náhodou admini rozhodnou, že tu žádné reklamy co lítaj přes kteroukoliv část obsahu už nebudou, můžou mi dát vědět že ten ABP můžu zas vypnout.
(a btw. jeden web spoluřídim a s klidem to táhneme ze svýho, ty náklady zas tak šílený nejsou... a i kdyby byly tak komunitní web může mít dole tlačítko "donate" namísto těhle superotravností)
EDIT: PS - a tak mimochodem: týden nebo dva maximálně? Na tenhle web chodim pravidelně prakticky obden od doby co sem se dal do překladu Strange a Norrella, což je už víc, jak 5 týdnů zpátky (tj. bezpečně přes měsíc) a co pamatuju tak tu na mě něco takovýho vyskakuje průběžně od začátku.
Já si myslím, že někteří lidé jsou příliš přecitlivělí. A výhružky adblockem mi přijdou už neuvěřitelně trapné a dětinské. Ne, mě nezajímá, že si dá někdo adblock a potřebuje tady kvůli tomu brečet, jak je mu ubližováno. Vím moc dobře, co je to agresivní reklama, ale tenhle Datart vyložený extrém není. Navíc jde reklama jednoduše zavřít, případně schovat refreshem. Jo, možná někdo přijde o nějakou informaci, co se píše dole, ale pokud vím, tak je to v 99 % jen počet přihlášení a zpráva, že je fajn nás vidět tady víckrát za den. Takže jestli má web z takovéhle reklamy, která tady je jen pár dní, nějaké zajímavější peníze, tak mu to přeju.