Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
LadyJ napsal(a):
Mně se zase otevírá jen ten Datart, Alzu jsem tu ještě neviděla. Je to tím, že mám z Giftshopu zaplacené vypnutí horní i boční reklamy?
Mně se taky ještě alza neobjevila, takže mi ten datart navíc vůbec nevadí.
LadyJ napsal(a):
Mně se zase otevírá jen ten Datart, Alzu jsem tu ještě neviděla. Je to tím, že mám z Giftshopu zaplacené vypnutí horní i boční reklamy?
ano, je to tím, ta Alza se rozbaluje ze skyscraperu, což je ta vysoká boční plocha (na homepage ta plocha není vůbec)...
Ne že bych nadávala, ale přišlo mi to jako něco, co stojí za to zmínit. Teď se mi přes půl obrazovky rozbalila Datart reklama a přes ni reklama na Tuc. To už snad je kontraproduktivní i pro ty inzerenty, ne?
To video na HP x360 je pěknej vopruz. Že na mě občas vyskočí Datart, jsem si už zvykla, ale tahle hned začně ječet, na to si tedy nezvyknu nikdy. Máte představu, jak dlouho tu ještě bude?
Mám podozrenie, že tá reklama na HP je nastavená tak, aby začala hrať vždy hlboko v noci (najlepšie okolo polnoci) a len vtedy, keď mám zvuk na maximum. Nedá sa mi to nejako (hocijako) vypnúť?
Lill napsal(a):
Mám podozrenie, že tá reklama na HP je nastavená tak, aby začala hrať vždy hlboko v noci (najlepšie okolo polnoci) a len vtedy, keď mám zvuk na maximum. Nedá sa mi to nejako (hocijako) vypnúť?
Mně ta mrcha vyskočila zrovna v práci, všude ticho a všichni na mě nahodili zlověstné pohledy. Tahle reklama mě upřímně vytáčí do výšin až uvažuji o znovuobnovení adblocku, protože tohle prostě nejde. Čiže by mě taktéž zajímalo, jak dlouho mi chce HP ještě ničit život.
Pay-Track napsal(a):
Mně ta mrcha vyskočila zrovna v práci, všude ticho a všichni na mě nahodili zlověstné pohledy. Tahle reklama mě upřímně vytáčí do výšin až uvažuji o znovuobnovení adblocku, protože tohle prostě nejde. Čiže by mě taktéž zajímalo, jak dlouho mi chce HP ještě ničit život.
V mediaplánu je psaná do konce týdne. Tak snad pak už nebude.
Fruiko napsal(a):
V mediaplánu je psaná do konce týdne. Tak snad pak už nebude.
Díky, tak si musím zapamatovat, že následující dva dny v práci je nutno vypínat repráky. :-D
Hm, když se tady zase objevil ten úžasný vynález v podobě rozbalující se reklamy, tak mi nedá se nezeptat. Pokročila nějak myšlenka příspěvku na provoz výměnou za vypnutí reklamy?
Nevada napsal(a):
Hm, když se tady zase objevil ten úžasný vynález v podobě rozbalující se reklamy, tak mi nedá se nezeptat. Pokročila nějak myšlenka příspěvku na provoz výměnou za vypnutí reklamy?
Je to náročné skrz daně. Ale pořád to je v nějakém střednědobém plánu.