Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, za ušetřené kredity jsem si na měsíc nechala vypnout obě reklamy a dnes jsem si všimla, že postranní reklama se mi zobrazuje. Šlo by s tím něco udělat? Díky
evik05 napsal(a):
Ahoj, za ušetřené kredity jsem si na měsíc nechala vypnout obě reklamy a dnes jsem si všimla, že postranní reklama se mi zobrazuje. Šlo by s tím něco udělat? Díky
mám stejnej problém, odhlásit se nepomohlo
Boční reklama není ta čtvercová, nýbrž ta na boku (skyscraper). Čtvercová nejde vypnout.
Fruiko napsal(a):
Boční reklama není ta čtvercová, nýbrž ta na boku (skyscraper). Čtvercová nejde vypnout.
Dammit, akurát som dorobil obrázok. :D Tak ho sem aj tak postnem, aby to bolo jasné:
Ako už Frujko napísal, tá štvorcová sa bude vždy zobrazovať a zmiznú tie druhé 2...
Ahoj, mám taky koupené, že obě reklamy se mi nebudou zobrazovat, ale poslední týden mi pořád vyskakuje dole reklama od datartu, vždycky v nejméně vhodnou dobu...chyba někde? :)
Blouznivka napsal(a):
Ahoj, mám taky koupené, že obě reklamy se mi nebudou zobrazovat, ale poslední týden mi pořád vyskakuje dole reklama od datartu, vždycky v nejméně vhodnou dobu...chyba někde? :)
Prakticky stejný princip jako výše zmiňovaný. Zakoupeným balíčkem se vypne horní a boční reklama, ale nadále zůstává ta čtvercová a nyní i ta spodní, ten Datart, který sem tam vyskakuje. Ta nejde vypnout a nezbývá, než ji přetrpět, dokud nepřijde jiná.
evik05 napsal(a):
Mam stejny problem. Ctvercova reklama mi nevadi, ale bocni ano. Nezobrazuje se vzdy, ale pomerne casto a docela mi to vadi. Muzete mi prosim poradit, co s tim mam delat? Diky a mejte se.
Mám balíček na vypnutí reklamy. Na čtvercovou reklamu jsem si zvykl, ale pravidelně se mi teď objevuje spodní reklama, která se při najetí myši ještě zvětší a začne vesele vyhrávat. Jde s tím něco udělat? SZ je jediný web, kde mám adblock vypnutý, ale už mě to fakt dost točí...
Je to jedna z reklam, která je schopně zaplatit za týden zobrazování provoz na dva měsíce. Ostatním to trvá mnohem déle, tak to tu chvíli musíte překousnout, pak zase bude rok klid. V plánu je premium verze úplně bez reklam, ale kvůli EET jsme ji museli odložit, protože se to dost zkomplikovalo.