Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevada napsal(a):
A jak dlouho tady bude zaclánět (doslova!) ta debilní reklama na As.Creed? (Která nabízí předobjednávku do 27.10.!!) Jste se opět překonali... A je přitom fuk, že to za vás dělá nějaká čuprsupr agentura.
Ne, nemusíte mi vysvětlovat, že ta reklama vám zaplatí provoz. A zmínky "chystáme prémiovou verzi" taky netřeba opakovat. Ta se marně slibuje už několik let (chápu, slibem nezarmoutíš). A já si na oplátku nechám od cesty sdělení, jaká je takováto reklama prasárna.
Tak aspoň to máme bez práce.
Třeba od ledna do jara, kdy tady nejsou téměř žádné reklamy (protože firmy mají prachy evidentně jen před Vánoci) budete naříkat, jak vám reklamy chybí.
Nevada napsal(a):
A jak dlouho tady bude zaclánět (doslova!) ta debilní reklama na As.Creed? (Která nabízí předobjednávku do 27.10.!!) Jste se opět překonali... A je přitom fuk, že to za vás dělá nějaká čuprsupr agentura.
Ne, nemusíte mi vysvětlovat, že ta reklama vám zaplatí provoz. A zmínky "chystáme prémiovou verzi" taky netřeba opakovat. Ta se marně slibuje už několik let (chápu, slibem nezarmoutíš). A já si na oplátku nechám od cesty sdělení, jaká je takováto reklama prasárna.
Trhá ti to žíly hodně? :) :D
Já teda nevím, ale na serialzone asi nechodíš ve chvíli, kdy máš dvě vteřiny na to, abys to celé oběhla. Takže ty dvě vteřiny, za který dojedeš kurzorem na "x", nejsou žádnej problém. Navíc je to jen na main page. A zavřít tu reklamu trvá rozhodně kratší dobu než tady pindat a vylévat si srdéčko.
Fruiko napsal(a):
Tak aspoň to máme bez práce.
No, ani ne. Nějaký ten termín, jak dlouho mě to tady bude ještě s*rát, by nebyl? Doufala jsem, že to zmizí toho 27.10., proto jsem se taky neozývala dřív. A ono ne :(
Drunk_Queen napsal(a):
Trhá ti to žíly hodně? :) :D
Já teda nevím, ale na serialzone asi nechodíš ve chvíli, kdy máš dvě vteřiny na to, abys to celé oběhla. Takže ty dvě vteřiny, za který dojedeš kurzorem na "x", nejsou žádnej problém. Navíc je to jen na main page. A zavřít tu reklamu trvá rozhodně kratší dobu než tady pindat a vylévat si srdéčko.
Velmi.
Ne vždy se na SZ přihlašuju z počítače, kde můžu snadno myší najet na křížek.
Problém to je. Už z toho principu, že za normálních okolností nic takového jako zavírat otravnou agresivní reklamu nemusím. Nehledě na to, že se vzápětí po zavření otevře další jezdící a poskakující nesmysl na Karlovarský kraj.
(Koho tohle vůbec napadlo? Zajímaly by mě myšlenkové pochody osoby, která takovou reklamu umístí na tento typ stránek. Vždyť cílovka té reklamy tady musí být naprosto marginální.)
Nevada, můj oblíbený reklamový trol :)
Ty výkřiky nemá cenu jednotlivě komentovat, slyšela jsi už všechno a celkem mě fascinuje, že máš potřebu se příště zase ozvat. Baví tě to hodně? :)))
Vlastně bych měl dotaz, u kolika webů si stěžuješ na reklamu? Píšeš redakci iDnes? Nebo jinde? Nebo jsme ti šťastní jen my? :)
Nevada napsal(a):
Velmi.
Ne vždy se na SZ přihlašuju z počítače, kde můžu snadno myší najet na křížek.
Co mají furt znamenat ty výmluvy na telefon? Já na serialzone v 80 % případů lezu z mobilu a nikdy mi to - krom ořezávání obrázků, ale to s tímhle nesouvisí - nedělalo nejmenší problém. Takže - používáš pevnou linku nebo jen hledáš příležitosti proč si stěžovat?
megawir napsal(a):
Nevada, můj oblíbený reklamový trol :)
Ty výkřiky nemá cenu jednotlivě komentovat, slyšela jsi už všechno a celkem mě fascinuje, že máš potřebu se příště zase ozvat. Baví tě to hodně? :)))
Vlastně bych měl dotaz, u kolika webů si stěžuješ na reklamu? Píšeš redakci iDnes? Nebo jinde? Nebo jsme ti šťastní jen my? :)
Svým způsobem baví... Když mě něco vytočí, tak nedokážu jen tak zabrzdit :)
SZ je jedna z pouhých dvou stránek, kde mám vypnutý adblock. Ta druhá je jedna zahraniční, kde ovšem takové reklamy fakt nehrozí.
SZ mám fakt ráda, i když se třeba nezapojuju bůhvíjak aktivně do diskuzí, a tak. Ale tohle mě prostě hrozně štve.
Drunk_Queen napsal(a):
Co mají furt znamenat ty výmluvy na telefon? Já na serialzone v 80 % případů lezu z mobilu a nikdy mi to - krom ořezávání obrázků, ale to s tímhle nesouvisí - nedělalo nejmenší problém. Takže - používáš pevnou linku nebo jen hledáš příležitosti proč si stěžovat?
Co Ti nedělá problém? Jako že se Ti ta reklama zobrazuje, ale nevadí Ti to? Nebo se Ti žádná taková nezobrazuje?
Nevada napsal(a):
Co Ti nedělá problém? Jako že se Ti ta reklama zobrazuje, ale nevadí Ti to? Nebo se Ti žádná taková nezobrazuje?
Nedělá mi problém využívat stránky, nedělá mi problém kliknout na křížek,... Já o telefonech mluvit nezačala ;).
Doufám, že vám Noobisoft dává tučnou monetizaci, ta reklama už začíná být otravná.
Fruiko napsal(a):
Je to jedna z reklam, která je schopně zaplatit za týden zobrazování provoz na dva měsíce. Ostatním to trvá mnohem déle, tak to tu chvíli musíte překousnout, pak zase bude rok klid. V plánu je premium verze úplně bez reklam, ale kvůli EET jsme ji museli odložit, protože se to dost zkomplikovalo.
Tak určitě :(
Člověk si chce hezky jít zahledat trofej, tak si koupí balíček vypnutí horní a boční reklamy. Ve výsledku mi zde zůstane pozadí Jacka Danielse, což sem se pokusil korigovat prodloužením vypnutí boční reklamy. Ve výsledku mám tedy jak pozadí, tak už zpátky i horní reklamu.
Rád bych se tedy zeptal, zda-li by šlo vypnout alespoň tu horní reklamu :D.