Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Yantcha napsal(a):
Díky moc za rady, ale restart ani odhlášení a přihlášení nezabralo :(
Nemáš vypnutou horní reklamu. Bohužel se poslední dobou stává, že se rozbaluje do boků.
Nastavila som si za kredity zrušenie bočnej reklamy a nové pozadie. Lenže reklamy sa stále objavujú, takže nastavenie nového pozadia bolo nanič. Dá sa s tým niečo urobiť? Ďakujem
Mám vypnutou reklamu (všude) ještě do 9.12.19 a dnes se mi začala zobrazovat úplně všude.
Zaplatil jsem si vypnutí boční i horní reklamy, ale po obou stranách se mi zobrazuje reklama na trička. Šlo by to nějak vypnout? Díky
imfine napsal(a):
Zaplatil jsem si vypnutí boční i horní reklamy, ale po obou stranách se mi zobrazuje reklama na trička. Šlo by to nějak vypnout? Díky
To je pozadím.
Aktivoval jsem si VIP na vypnutí reklam, ale jsou tu pořád. Očividně to bylo jen na 2021. mMyslel jsem, že se to dá prodloužit. Teď jsem o 10k chudší a nemám nic.
Blázen z Jericha napsal(a):
Aktivoval jsem si VIP na vypnutí reklam, ale jsou tu pořád. Očividně to bylo jen na 2021. mMyslel jsem, že se to dá prodloužit. Teď jsem o 10k chudší a nemám nic.
Něco s tím udělám v pondělí.
Ale jo za 10k kreditů to bylo jen do konce 2021.
Fruiko napsal(a):
Něco s tím udělám v pondělí.
Ale jo za 10k kreditů to bylo jen do konce 2021.
Nešlo by to zaplatiť na celý rok cez real money?
Reklamy mi naozaj vadia, hlavne tie vysúvacie na tablete/mobile.
Radšej by som dal XY eur.
Varianta s predplatením newslettra mi velmi nevyhovuje - banka si berie poplatok za konverziu mien + platba každý mesiac vo výpise. Radšej by som to zaplatil jednorazovo na rok a mal pokoj.
10 000 na měsíc? Není to trochu moc? Vypnutí dolní a horní reklamy na měsíc stojí o dost míň. Ta druhá funkce s watchlistem tedy stojí 9 875 kreditů. To je drahý. 10 let šetření v hajzlu za dva měsíce.
Blázen z Jericha napsal(a):
10 000 na měsíc? Není to trochu moc? Vypnutí dolní a horní reklamy na měsíc stojí o dost míň. Ta druhá funkce s watchlistem tedy stojí 9 875 kreditů. To je drahý. 10 let šetření v hajzlu za dva měsíce.
Tož říkáš, že mám zdražit? :-)
V dohledné době by mělo dojít k přecenění určitých činností. V plánu je více zapojit lidi do tvorby, pak by to mělo být adekvátní.