Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Inak teda po pár dňoch som si všimla, že mám späť reklamy 😅 Ale teda musím napísať, že zatiaľ to vyzerá, že to "sekanie" a "mrznutie" stránky na mobile je preč.
Čo sa týka newslettera, neviem, či som prehliadla, ale hodil by sa nejaký článok, aké sú možnosti platby, atď. Minule som sa tam preklikala, no nikde som nevidela možnosti, rovno to odo mňa chcelo prihlasovať. Ak je pravda, že ešte aj banka berie konverziu, tak to nič moc. Je to možné aj platiť cez kartu? Že by sa každý mesiac strhávalo, ako mám napr Netflix? Tam by potom nemali byť poplatky navyše, či?
Koupila jsem si vypnutí reklam, ale ty spodní stále vykukují. Na PC to takový problém není, ale na mobilu to dost překáží. Někdy je reklama přes celý displej. Dá se to nějak vyřešit?
Díky moc za radu.
Yantcha napsal(a):
Koupila jsem si vypnutí reklam, ale ty spodní stále vykukují. Na PC to takový problém není, ale na mobilu to dost překáží. Někdy je reklama přes celý displej. Dá se to nějak vyřešit?
Díky moc za radu.
Vypínají se jen reklamy na pozadí a vrchní. Dolní zůstává. Jediné jak se zbavit všech je testovací VIP.