Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím!
Zjistila jsem, že moje titulky nahrané na titulky.com se tak nějak ocitly i tady na webu. Vzhledem k tomu, že jsem z více stran obdržela žádosti, abych titulky nahrávala i na jiné weby, ráda bych začala nahrávat titulky i sem.
Takže bych ráda věděla, zda je možné propojit již nahrané titulky s mým účtem (nahrané byly překvapivě pod mým nickem Anniie126) a oficiálně převzít nahrávání mnou rozpracovaných seriálů (aktuálně Forever).
Ráda bych měla svou práci pod palcem sama. :)
Díky moc!
Anniie126 napsal(a):
Zdravím!
Zjistila jsem, že moje titulky nahrané na titulky.com se tak nějak ocitly i tady na webu. Vzhledem k tomu, že jsem z více stran obdržela žádosti, abych titulky nahrávala i na jiné weby, ráda bych začala nahrávat titulky i sem.
Takže bych ráda věděla, zda je možné propojit již nahrané titulky s mým účtem (nahrané byly překvapivě pod mým nickem Anniie126) a oficiálně převzít nahrávání mnou rozpracovaných seriálů (aktuálně Forever).
Ráda bych měla svou práci pod palcem sama. :)
Díky moc!
Ahoj, myslím, že úplně nejlepší by bylo rovnou napsat Fruikovi, hlavnímu šéfovi tohohle webu :).
Drunk_Queen napsal(a):
Ahoj, myslím, že úplně nejlepší by bylo rovnou napsat Fruikovi, hlavnímu šéfovi tohohle webu :).
Nejen nejlepší, ale jediná cesta. :-)
Drunk_Queen napsal(a):
Čtu i diskuze. :D Zařídím.