Diskuzní fórum

Propojení účtu a nahraných titulků

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anniie126
Dlouholetý uživatel | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
26. 9. 2014 / 20:21:51 (před 10 roky)
off

Zdravím!
Zjistila jsem, že moje titulky nahrané na titulky.com se tak nějak ocitly i tady na webu. Vzhledem k tomu, že jsem z více stran obdržela žádosti, abych titulky nahrávala i na jiné weby, ráda bych začala nahrávat titulky i sem.
Takže bych ráda věděla, zda je možné propojit již nahrané titulky s mým účtem (nahrané byly překvapivě pod mým nickem Anniie126) a oficiálně převzít nahrávání mnou rozpracovaných seriálů (aktuálně Forever).
Ráda bych měla svou práci pod palcem sama. :)

Díky moc!

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 9. 2014 / 20:24:21 (před 10 roky)
off
Anniie126 napsal(a):

Zdravím!
Zjistila jsem, že moje titulky nahrané na titulky.com se tak nějak ocitly i tady na webu. Vzhledem k tomu, že jsem z více stran obdržela žádosti, abych titulky nahrávala i na jiné weby, ráda bych začala nahrávat titulky i sem.
Takže bych ráda věděla, zda je možné propojit již nahrané titulky s mým účtem (nahrané byly překvapivě pod mým nickem Anniie126) a oficiálně převzít nahrávání mnou rozpracovaných seriálů (aktuálně Forever).
Ráda bych měla svou práci pod palcem sama. :)

Díky moc!

Ahoj, myslím, že úplně nejlepší by bylo rovnou napsat Fruikovi, hlavnímu šéfovi tohohle webu :).

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 9. 2014 / 20:31:33
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
26. 9. 2014 / 20:27:17 (před 10 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Ahoj, myslím, že úplně nejlepší by bylo rovnou napsat Fruikovi, hlavnímu šéfovi tohohle webu :).

Nejen nejlepší, ale jediná cesta. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
26. 9. 2014 / 20:32:34 (před 10 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Čtu i diskuze. :D Zařídím.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Anniie126
Dlouholetý uživatel | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
26. 9. 2014 / 20:43:44 (před 10 roky)
off

Perfektní. Díky moc. :D