Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Ti asi došel limit. :-D A není tam info o tom.
Ono to má limit? :O Jsem netušil, to bude asi ono...
https://www.serialzone.cz/clanek/8311-novinka-pod-lupou-channel-zero/
Zdravím, nevím jestli to tu už někdy někdo řešil, ale když si na profil vygeneruji widgety určitých seriálů (malé obrázky), tak pokud se u oněch seriálů změní hodnocení, tak se to na widgetech neprojeví. Aspoň ne na těch malých. Netuším, jestli to jde nějak spravit, nebo by to bylo moc práce, ale kdyby náhodou...
(Konkrétně u seriálu Lioness: Special Ops jsem si ten widget dával do profilu, když měl seriál 68%. Teď má 70% a nezměnilo se to, ani když jsem to smazal a na profil nahrál znovu)
darbak napsal(a):
Zdravím, nevím jestli to tu už někdy někdo řešil, ale když si na profil vygeneruji widgety určitých seriálů (malé obrázky), tak pokud se u oněch seriálů změní hodnocení, tak se to na widgetech neprojeví. Aspoň ne na těch malých. Netuším, jestli to jde nějak spravit, nebo by to bylo moc práce, ale kdyby náhodou...
(Konkrétně u seriálu Lioness: Special Ops jsem si ten widget dával do profilu, když měl seriál 68%. Teď má 70% a nezměnilo se to, ani když jsem to smazal a na profil nahrál znovu)
Já u tebe na profilu na tom widgetu vidím 70 %, zkus ctrl+f5
Jo, tak to pomohlo, silly me, díky! :D
Seriál: (Dafne a spol.) Todo lo otro vysílá SkyShowtime , HBOMax nevysílá chybná informace...
bloknou napsal(a):
Seriál: (Dafne a spol.) Todo lo otro vysílá SkyShowtime , HBOMax nevysílá chybná informace...
Natočila to HBO, takže původní produkční stanice je HBO. Kde je to na streamovacích službách najdeš v bočním sloupci, kde je uvedeno, že se to aktuálně dá najít na SkyShowtime.
Maličkosti, ale hlásím:
V přehledu mnou oblíbených seznamů čítá seznam "Výzva 2023 - Postava i v jiném seriálu" celkem 517 položek, ale jakmile seznam rozkliknu, detaily nahoře hlásí, že na seznamu je jen 500 záznamů.
Profil statistik ragelly říká, že viděla seriály z 55 zemí, ale mapa po rozkliknutí hlásí 56 zemí.
Už to myslím hlásil Edmund, ale v uživatelském profilu chybí ikonka Instagramu. A Twitter rebranduje na "X".
Zdravím, nevím jestli je to chyba nebo mi jen něco uniká, ale když se podívám do mých statistik tak tam vidím, že mám ve watchlistu ještě 6 epizod čehosi. Ovšem, když se podívám do watchlistu, tak tam nemám již ani jednu epizodu. Nevím jestli si můžu nějak rozkliknout z jakého/jakých seriálů je těch 6 epizod, ale celkem by mě to zajímalo :D. Díky za odpověď :)
Anyk napsal(a):
Žádný seriál v ignorovaných nemáš. Že bys nějakou epizodu ignoroval? Ale to by se pak neměla počítat do čekajících ve watchlistu se domnívám 🤔 Ještě mě napadá, že se jedná o epizody, které byly smazány, ale dotyčný pak nepřepočetl cache. To ale zjistí asi jen Nejvyšší Boss...
Nevím o tom, že bych nějaké epizody ignoroval, ale za tu dobu, co tu jsem, to je určitě možné :). Každopádně to není žádný kritický problém, spíš mě jen zajímá, čím to je :D