Diskuzní fórum

Chyby webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
2. 9. 2023 / 21:28:50 (před 63 týdny)
off

U seriálu Halt and Catch Fire je přiřazen tag "IT". Když na něj kliknu nebo tag zadám do vyhledávače tagů, vyhledávač tvrdí, že v databázi s tímto tagem žádný seriál není.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 9. 2023 / 23:33:54 (před 63 týdny)
off
Anyk napsal(a):

U seriálu Halt and Catch Fire je přiřazen tag "IT". Když na něj kliknu nebo tag zadám do vyhledávače tagů, vyhledávač tvrdí, že v databázi s tímto tagem žádný seriál není.

To bude asi neopravitelné. Fulltextový klíče, kolem kterých to je postavený, fungují až od 3 znaků.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
5. 9. 2023 / 11:24:46 (před 62 týdny)
off
Vaillon napsal(a):

Nevím o tom, že bych nějaké epizody ignoroval, ale za tu dobu, co tu jsem, to je určitě možné :). Každopádně to není žádný kritický problém, spíš mě jen zajímá, čím to je :D

Byly nějaké pochybné epizody u Bleach.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 9. 2023 / 11:24:53
Vaillon
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 9. 2023 / 22:26:58 (před 62 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Byly nějaké pochybné epizody u Bleach.

Paráda, díky :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
10. 9. 2023 / 12:23:15 (před 62 týdny)
off

Okej, tohle možná není chyba, ale když jsem posledně psal příspěvek do diskuse, během tří minut na mě vyjelo asi osm pop-up oken s reklamou. Na mobilu je to docela nepříjemný.

And when my time is up, have I done enough?
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 9. 2023 / 06:42:57 (před 61 týdny)
off
Seraphine313 napsal(a):

Okej, tohle možná není chyba, ale když jsem posledně psal příspěvek do diskuse, během tří minut na mě vyjelo asi osm pop-up oken s reklamou. Na mobilu je to docela nepříjemný.

K tomu bych se připojil. Dřív se s koupí pozadí webu vypnula reklama. Že tam teďka je, to mi zas tolik nevadí, ale dost mě deptá, jak se načte stránka a najednou se rozhází její rozvržení, protože tam začnou skákat reklamy.

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Fruiko
12. 9. 2023 / 08:24:54 (před 61 týdny)
off
_Martin_ napsal(a):

K tomu bych se připojil. Dřív se s koupí pozadí webu vypnula reklama. Že tam teďka je, to mi zas tolik nevadí, ale dost mě deptá, jak se načte stránka a najednou se rozhází její rozvržení, protože tam začnou skákat reklamy.

Bych chtěl screenshot, protože nevěřím, že s koupeným pozadím, to někde rozbíjí layout.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 10. 2023 / 23:35:20 (před 57 týdny)
on

Na osobním profilu v sekci Můj rok mám v Rozkoukaných seriálech po měsících chybu, v červenci mám místo Regard dans le miroir, Le opět Minuscule, když už se správně připsali pod květen. Díky za opravu.

I have a cunning plan...
Fruiko označil jako hotové.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
11. 10. 2023 / 23:55:21 (před 57 týdny)
on

Ahoj, omylem jsem se klikl u budoucího seriálu na hodnocení, dostal jsem červenou hlášku, že je to nežádoucí, že za to nejsou kredity, ale že je to uloženo. Ale chybí možnost to hodnocení odebrat, což by mělo jít, aby mohl uživatel chybu napravit... Díky.

Fruiko
12. 10. 2023 / 11:35:10 (před 57 týdny)
off
arthurcz napsal(a):

Ahoj, omylem jsem se klikl u budoucího seriálu na hodnocení, dostal jsem červenou hlášku, že je to nežádoucí, že za to nejsou kredity, ale že je to uloženo. Ale chybí možnost to hodnocení odebrat, což by mělo jít, aby mohl uživatel chybu napravit... Díky.

Po aktualizaci stránky se objeví rušítko.