Diskuzní fórum

Chyby webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 11. 2023 / 11:09:47 (před 54 týdny)
on

Není to asi úplně chyba, nebo aspoň ne fatální, jen by mě zajímalo, proč když si seřadím seznam seriálu které chci vidět podle roku natočení, když se stránka znovu načte, proč jsou pokaždé v jiném pořadí?
A rozdíl mezi "rokem natočení" a "datem premiéry" je ten, že rok natočení to bere všechny seriály z daného roku a řadí je abecedně, zatímco v datu premiéry to řadí vyloženě podle dat premiér v daném roce?
Díky za vysvětlení obojího.

I have a cunning plan...
Fruiko označil jako hotové.
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 11. 2023 / 15:18:56 (před 54 týdny)
on

Tohle už asi chyba bude. U "Právě běží v TV", konkrétně seriály Medium (2022) a Castle (dokument)... U Média to ukazuje epizodu VI/17; a Castle IV/5, widgety to bere od jmenovců, ale číslování od provařenějších kousků (Medium (2005); Castle (2009)).

...snad je to srozumitelný :D

I have a cunning plan...
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 11. 2023 / 15:19:33
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 11. 2023 / 14:13:21 (před 54 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

A rozdíl mezi "rokem natočení" a "datem premiéry" je ten, že rok natočení to bere všechny seriály z daného roku a řadí je abecedně, zatímco v datu premiéry to řadí vyloženě podle dat premiér v daném roce?

Přesně.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
aisym
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
12. 12. 2023 / 21:08:33 (před 48 týdny)
on

Ahoj, na hlavní stránce nahoře odkaz na Zlaté Glóby a tipovačku vede jen na obrázek a ne na článek :) https://www.serialzone.cz/obrazky/clanky/16180.jpg

ragelly označila jako hotové.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 12. 2023 / 13:51:51 (před 48 týdny)
off

Poslední dobou (pár dnů) mi na mobilní verzi (Chrome) často skáčou dvě pop-up okna s reklamou přes sebe (ty spodní vyjížděcí). Vyjede jedno a hned na to druhý. Na počítači jsem ti netestoval.

And when my time is up, have I done enough?
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 1. 2024 / 10:24:58 (před 46 týdny)
off

Ahoj, teda neviem, či je to chyba len u mňa alebo celkovo, no keď si v sekcii Hry a zábava kliknem na Tipovačku Netflix Top, tak ma to odkáže na archív článkov.

Sonya
hudy536 označila jako hotové.
hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
1. 1. 2024 / 10:26:10 (před 46 týdny)
on
Sonya napsal(a):

Ahoj, teda neviem, či je to chyba len u mňa alebo celkovo, no keď si v sekcii Hry a zábava kliknem na Tipovačku Netflix Top, tak ma to odkáže na archív článkov.

Zkusila jsem to a mně to dělá taky.

hudy
hudy536 označila jako hotové.
Sonya
1. 1. 2024 / 13:06:50 (před 46 týdny)
off
Seraphine313 napsal(a):

Poslední dobou (pár dnů) mi na mobilní verzi (Chrome) často skáčou dvě pop-up okna s reklamou přes sebe (ty spodní vyjížděcí). Vyjede jedno a hned na to druhý. Na počítači jsem ti netestoval.

S týmto mám u seba na telefóne - prehliadač Chrome, tiež problém. Na počítačk mám reklamy blokované, takže tam vyskúšať nemôžem.

Sonya
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 1. 2024 / 13:35:37 (před 46 týdny)
off
Sonya napsal(a):

Jo to nepočítá s novým rokem. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Sonya
1. 1. 2024 / 15:04:30 (před 46 týdny)
off

Ešte taká otázočka. Asi to bude chyba teda len u mňa, no na profile sa mi nezobrazuje štatistika Můj rok. Mám to dokonca aj zakliknuté v nastaveniach, aby sa to zobrazovalo verejne v profile, no odklik v ľavon menu v profile sa mi to nezobrazuje. 😔 Je niečo, čo musím ešte spraviť a nespravila som, aby sa mi štatistiky zobrazovali? Skúšala som sa na to pozerať dokonca aj s kamarátkou, ale na nič sme neprišli.

Sonya