Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sonya napsal(a):
Ešte taká otázočka. Asi to bude chyba teda len u mňa, no na profile sa mi nezobrazuje štatistika Můj rok. Mám to dokonca aj zakliknuté v nastaveniach, aby sa to zobrazovalo verejne v profile, no odklik v ľavon menu v profile sa mi to nezobrazuje. 😔 Je niečo, čo musím ešte spraviť a nespravila som, aby sa mi štatistiky zobrazovali? Skúšala som sa na to pozerať dokonca aj s kamarátkou, ale na nič sme neprišli.
Snad opraveno.
Fruiko napsal(a):
Snad opraveno.
Oh, ďakujem. ☺️ Funguje to.
Taková "kosmetická" ohledně popisu seriálů.
Např. u Marvel's One-Shots je už v horním popisku text odkazující na chronologii MCU, ale není v ní funkční odkaz, to až ve spodním - hlavním - popisku.
JindNovo napsal(a):
Např. u Marvel's One-Shots je už v horním popisku text odkazující na chronologii MCU, ale není v ní funkční odkaz, to až ve spodním - hlavním - popisku.
V tom vrchním článku to je jen přepis toho, co je v tom spodnějším. Není to samostatný popis, aby to šlo smazat. Zobrazuje se to proto, protože popis o seriálu je napsán jednou větou, čili je to krátké, takže se tam propsala i ta chronologie.
Jestliže by ten popis byl delší, ten neklikatelný odkaz by se nahoru nedostal.
JindNovo napsal(a):
Zvětšil jsem obsah o doplňující informace, takže odkaz na mcu se již nahoře nezobrazuje.
U seriálů Emily Owens, M.D., Tulsa King a Chicago Fire je kategorie zajímavostí "1", která nejde rozkliknout. Ve všech případech by se mělo jednat o kategorii "Chybička se vloudí" (u Chicago Fire je správně označená a tato kategorie u seriálu již jednou existuje, u Emily jsem dnes první chybu vkládala já a vím, že jsem kategorii vybrala správně, určitě jsem novou nezakládala).
Jde o chybu kfilmu.net, ale tady to bude mít větší šanci na vyřízení. Když chci otevřít timeline, hodí mi to hlášku
'Tato stránka nefungujeWeb www.kfilmu.net momentálně tento požadavek nemůže zpracovat.
HTTP ERROR 500'
Prohlížeč: Google Chrome/Brave.
Dtto Anyk, ještě The Americans.
Zdravím, neviem, či si niekto všimol, no v profile v sekcii "výzva" sú témy za únor aj brezen označené obe poradovým číslom 16. Ide len o drobnosť, no dnes som sa na tom trochu zamotala, keď som si odškrtávala a zapisovala piloty, ktoré som už zhliadla.
Ve watchlistu i v seznamech epizod se zobrazují jen ikonky s palcem dolů. Po najetí kurzorem ve watchlistu na místa, kde by měly být další ikonky, se pouze ukáže líbilo se, nebo viděno, v seznamu epizod ani to.