Diskuzní fórum

Chyby webu

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
15. 6. 2024 / 17:19:43 (před 27 týdny)
off

Dahmer je na 3 veřejných seznamech, které neexistují (hned ty tři první, všechny se jmenují "(2) Rok vydání - 2022")

Fruiko označil jako hotové.
JindNovo
VIP | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 6. 2024 / 06:23:18 (před 26 týdny)
off

Nějak se nám zasekla Tombola.
Už včera jsem měl podezření na nevylosování, protože jsem si nepamatoval svou údajnou koupi, dnes už jsem si tím jist.

Svět není nikdy černej ani bílej, jen někdy nechává stíny na duši
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
24. 6. 2024 / 11:48:53 (před 26 týdny)
off
JindNovo napsal(a):

Nějak se nám zasekla Tombola.
Už včera jsem měl podezření na nevylosování, protože jsem si nepamatoval svou údajnou koupi, dnes už jsem si tím jist.

Migrují nám web na jiné servery a zatím zmigrovali crony. Takže to rozbili. Pokusím se spravit, ale obávám se, že dokud to nebude přemigrované, tak to budu muset spouštět ručně.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
robdrak
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 7. 2024 / 10:23:42 (před 22 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Migrují nám web na jiné servery a zatím zmigrovali crony. Takže to rozbili. Pokusím se spravit, ale obávám se, že dokud to nebude přemigrované, tak to budu muset spouštět ručně.

Netuším jestli migrace nějak pokračují, nebo ne, ale zdá se že jsou rozbité statistiky u postergame. Minimálně u té úplně poslední

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 7. 2024 / 10:24:09
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
28. 7. 2024 / 10:00:51 (před 21 týdny)
off

Nevím, jestli to patří přímo sem, ale tento seriál se přejmenoval (a má mj. stanovené datum premiéry).

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 7. 2024 / 10:01:39
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 8. 2024 / 17:35:36 (před 18 týdny)
off

https://www.serialzone.cz/clanek/16878-netflix-top-10-za-33-tyden-pariz-je-nase-cislo-1/

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ORDER BY SORTNAME(nazevaj)' at line 1' in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/clanky-netflixuj.php:27 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/clanky-netflixuj.php(27): PDO->prepare('SELECT id, naze...') #1 [internal function]: netflixuj(Array) #2 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/cteni.php(98): preg_replace_callback('/<!-- netflix-(...', 'netflixuj', '\n<div class="in...', 1, 1) #3 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanek.php(35): include('/mnt/data/accou...') #4 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/public/index.php(217): include('/mnt/data/accou...') #5 {main} thrown in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/clanky-netflixuj.php on line 27

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Anyk označila jako hotové.
spero
Běžný uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
21. 8. 2024 / 20:13:20 (před 18 týdny)
off
_-0-_ napsal(a):

https://www.serialzone.cz/clanek/16878-netflix-top-10-za-33-tyden-pariz-je-nase-cislo-1/

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ORDER BY SORTNAME(nazevaj)' at line 1' in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/clanky-netflixuj.php:27 Stack trace: #0 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/clanky-netflixuj.php(27): PDO->prepare('SELECT id, naze...') #1 [internal function]: netflixuj(Array) #2 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/cteni.php(98): preg_replace_callback('/<!-- netflix-(...', 'netflixuj', '\n<div class="in...', 1, 1) #3 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanek.php(35): include('/mnt/data/accou...') #4 /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/public/index.php(217): include('/mnt/data/accou...') #5 {main} thrown in /mnt/data/accounts/f/fruiko/data/www/gama/stranky/clanky/clanky-netflixuj.php on line 27

Stale to nefunguje ... :(

Anyk označila jako hotové.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 11. 2024 / 22:52:37 (před 8 týdny)
off

Hele, mohli bychom trochu ubrat na reklamách? Na mobilní verzi je to vážně peklo, to že tu lítají dva popupy přes sebe, to beru, to je tady od začátku a nikoho to netrápí. Ale že při přidávání příspěvku mi vyjede přes celou obrazovku pop-up každých deset sekund, v tom opravdu smysl nevidím. Je to extrémně nepříjemný, zbytečný a nesmyslný (ne, opravdu si po tomhle nepůjdu koupit Vitamín K2 nebo nepůjdu do Muzea fantastických iluzi).

And when my time is up, have I done enough?
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
2. 11. 2024 / 22:34:04 (před 7 týdny)
off
Seraphine313 napsal(a):

Hele, mohli bychom trochu ubrat na reklamách? Na mobilní verzi je to vážně peklo, to že tu lítají dva popupy přes sebe, to beru, to je tady od začátku a nikoho to netrápí. Ale že při přidávání příspěvku mi vyjede přes celou obrazovku pop-up každých deset sekund, v tom opravdu smysl nevidím. Je to extrémně nepříjemný, zbytečný a nesmyslný (ne, opravdu si po tomhle nepůjdu koupit Vitamín K2 nebo nepůjdu do Muzea fantastických iluzi).

S tímhle souhlas. To vyskakování reklam v mobilní verzi po pár vteřinách je už fakt extrém. Možná i tohle je důvod, proč sem lidi málo píší příspěvky a komentují. Sám jsem se na to kolikrát vysral, protože místo psaní textu musím neustále zavírat vyskakující reklamy a ne vždy se samozřejmě trefím. V tuhle chvíli mám sice aktivované VIP, ale bez něj je to za mě opravdu šílený. Nešlo by ty reklamy v mobilní verzi vkládat třeba mezi příspěvky v komentářích nebo mezi příspěvky na timeline? To bude snesitelnější, protože stačí jen zarolovat níž, než při každém prokliku zavírat dvě reklamy a pak každých 20 vteřin zavírat další. Jak pak můžeme chtít od lidí, aby psali příspěvky a komentáře, když jim to tak moc ztěžujeme...

Edit: A to, že se ty vyskakující reklamy zobrazují i v redakčním systému, je taky dost blbý... když už ne nikde jinde, tak aspoň tam by se jako fakt nemusely zobrazovat.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 11. 2024 / 23:01:15
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
3. 11. 2024 / 08:56:33 (před 7 týdny)
off
Furiant napsal(a):

Edit: A to, že se ty vyskakující reklamy zobrazují i v redakčním systému, je taky dost blbý... když už ne nikde jinde, tak aspoň tam by se jako fakt nemusely zobrazovat.

To by částečně měl řešit systém po 10. zobrazené stránce žádná reklama.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.