Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
JindNovo napsal(a):
Ve Watchlistu odkliknut poslední odvysílaný díl Hell's Kitchen Česko, který je tedy i zatím poslední v databázi.
(Ne, nenapadlo mě si ten text zkusit vykopírovat)
Zkoušeno i na The Grand Tour, bylo ok. Jen tam je díl definován jako závěr série.
Snad opraveno, tohle se blbě ladí, protože to je velmi individuální.
Ještě to stále ukazuje chybu Warning: Uninitialized string offset 0 in/home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/login.php on line 681
dtaire napsal(a):
Ještě to stále ukazuje chybu Warning: Uninitialized string offset 0 in/home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/login.php on line 681
Pokusil jsem se udělat zásah, ale je hodně individuální, protože se tam každému setupuje něco jiného podle osobního nastavení, takže mě to třeba nedělá a blbě se hádá, která věc, to dělá u tebe, tak dej pak vědět, jestli to zabralo.
Fruiko napsal(a):
Pokusil jsem se udělat zásah, ale je hodně individuální, protože se tam každému setupuje něco jiného podle osobního nastavení, takže mě to třeba nedělá a blbě se hádá, která věc, to dělá u tebe, tak dej pak vědět, jestli to zabralo.
zobrazovalo se tak každou třetí návštěvu, takže půjde spíše napsat, kdyby se to přece jen ještě někdy ukázalo
Další chyba zaznamenána v seriálové mapě, když si rozkliknu nějakou konkrétní zemi.
FOTO
Teď na mě vybafla jedna chyba při vyhledávání seriálu K2 (který tam je mimochodem dvakrát 😁)
Foto
Nefunguje Nově na CZ streamech nedaju sa filtrovat služby.
odkaz
Nevím jestli je to jen u mě.
V nastavení pozadí webu se ukazuje pouze, co je momentálně na pozadí.
Zbytek nastavení se nenačte.
odkaz
Při kliknutí na Hudbu u seriálu, který nemá žádnou vloženou, se zobrazí tohle