Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
JindNovo napsal(a):
- okénko 24 zůstává stále aktivní, stromeček v notifikacích i v Hry a zábava stále tvrdí, že nemám dnes otevřeno
- trofej jsem nedostal :D
- v oznámení v okénku je pár překlepů: dárek jsme si asi nadělili pár dní předem a máme si asi vyplnit spíše TOP10 2024.
- proklik na letošní statistiky hodí jen na profil s hláškou, že nemám správný přístupový kód a úklid v hodnocení mě pošle k úklidu na tvůj profil, Fruiko :D
- a vůbec, ten dárek je taky loňský... tady nám někdo nepřipravil nové okénko (:
P.S. Moc díky za hádanky, pár mě jich dokázalo pěkně zaměstnat a jiné i pobavit.
P.P.S. Veselé vánoční svátky
Ale jeho, připravil, jen ho zapomněl nahrát.
Fruiko, než jsem se dneska přihlásil, na hlavní stránce mi to nad posledním článkem hodilo hlášku
Warning: Trying to access array offset on true in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/stranky/mainpage.php on line 235
Co to je? (A bude za to broučkova trofej?) :D
U tohoto seriálu je jako jeden z žánru uvedeno špatně 'Mystery', po jehož rozkliknutí se ukázala hláška
Warning
: Undefined array key "mystery" in
/home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/stranky/serialy/filtr.php
on line
47
a žádný seriál ve filtru ke zobrazení...
Lord Edmund Blackadder napsal(a):
U tohoto seriálu je jako jeden z žánru uvedeno špatně 'Mystery', po jehož rozkliknutí se ukázala hláška
a žádný seriál ve filtru ke zobrazení...
Protože žánr "mystery" u nás neexistuje, jmenuje se "mysteriózní" - odhaduji, že došlo k přejmenování a u tohoto seriálu "zamrzl" původní název. Jakmile vejdeš do editace seriálu, tento zastaralý žánr sám zmizí. Občas takhle někde vidím ještě jiné podobné již neexistující žánry (tuším Sci-Fi - dnes se již jmenuje SciFi, tam hádám dělala pomlčka neplechu).
Seriál Westworld se objevuje na dvou neexistujících seznamech - "(2) HBO Max" (na seznamu hned druhý) a "Budu sledovat dál" (11.)
Hry a zábava hned nahoře - https://ctrlv.cz/uFDv
Zetha napsal(a):
Hry a zábava hned nahoře - https://ctrlv.cz/uFDv
Připojuju se, taky mi to tam skáče. A při přepnutí do režimu na celou obrazovku to udělá toto
Taky mám, nejde mi kvůli tomu tipovačka Netflix
Blázen z Jericha napsal(a):
Taky mám, nejde mi kvůli tomu tipovačka Netflix
Tipovačka na Netflix nejde, protože nebyl článek na Netflix.