Diskuzní fórum
dtaire napsal(a):
Na seriálové mapě se mi neobarvilo Moldavsko, i když jsem vyzkoušel jeden seriál
Seriál tam měl "Moldávie" místo "Moldavsko", přepsala jsem to a už to funguje :)
Pozn.: Na mapě je Moldávie, tam by to asi chtělo upravit.
Ahoj,
u osobnosti mam problem s funkcí "pridat do sledovanych". Kdyz oznacim "+", je to OK a + se zmeni na - (tedy jevi se jako pridane do sledovanych, ale novem po prokliku na danou osobnost se to opet jevi jako nesledovane (tedy z - je opet +)). A to bez toho, ze bych sledovani zrusila...
Trva to uz nejakou dobu.
Nevite, co s tim? Diky za radu
Pipa22 napsal(a):
Ahoj,
u osobnosti mam problem s funkcí "pridat do sledovanych". Kdyz oznacim "+", je to OK a + se zmeni na - (tedy jevi se jako pridane do sledovanych, ale novem po prokliku na danou osobnost se to opet jevi jako nesledovane (tedy z - je opet +)). A to bez toho, ze bych sledovani zrusila...
Trva to uz nejakou dobu.
Nevite, co s tim? Diky za radu
Je to tím, že máš plný limit sledovaných osobností (tuším, že 50). Bohužel víc to zatím nezvládá.
Fruiko napsal(a):
Vypnul jsem nějaké náročnější statistické věci, napsal na hosting, ale nevím jestli to pomůže. Asi se budeme muset s webglobe rozloučit. :-(
Fruiko, dnes v noci jsem poprvé po delší době zaznamenal standardní rychlost načítání stránek. Pro zajímavost, v čem byl problém?
_-0-_ napsal(a):
Fruiko, dnes v noci jsem poprvé po delší době zaznamenal standardní rychlost načítání stránek. Pro zajímavost, v čem byl problém?
Míň lidí? Nevím já jsem nemocnej, tak nic nedělám.
Zvláštní věc...
Dnes jsem se poprvé přihlásil v 8:52, ale v mé oblíbené Šibenici mi to ukazuje, že už mám za dnešek odehráno. A přijde mi, že ten počet bodů je za včerejšek.
Fruiko napsal(a):
Míň lidí? Nevím já jsem nemocnej, tak nic nedělám.
Zajímavý. Včera večer se mi stránky SZ načítaly extrémně pomalu - rychlostí << stránka za sec, v noci pozorovatelná latence zmizela, dnes se také nekoná.
Co máš podle Karla Čapka dělat, když marodíš
Osobně k tomu doporučuju abúzus C2H5OH (pokud neužíváš antibiotika, nebo virostatika).
_-0-_ napsal(a):
Zajímavý. Včera večer se mi stránky SZ načítaly extrémně pomalu - rychlostí << stránka za sec, v noci pozorovatelná latence zmizela, dnes se také nekoná.
Co máš podle Karla Čapka dělat, když marodíš
Osobně k tomu doporučuju abúzus C2H5OH (pokud neužíváš antibiotika, nebo virostatika).
Užívám česnek a vývar.
je to taká fluktuácia. v jednom momente je to hop šup, a o chvíľu sa to krúti a krúti a krúti a čakáš skoro pol minúty na watchlist
Je rozhozené vyhodnocení postergame:
Jak sis vedl ty
Warning: Undefined array key 6 in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/stranky/hry/postergame/historie-detail.php on line 242
Tipoval jsi po 7. nápovědě. Tvůj tip byl správný. Za to ti náleží odměna kreditů.
Tvůj tip byl uložen jako 110. v pořadí.
Statistika kola
Účastnilo se 0 lidí
Tipovalo 0 lidí
Z toho jich 0 tiplo správně
První byl