Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
El Barto napsal(a):
Uznávám, že asi něco chcou zpátky, ale copak nemaj peněz dost, teď nemluvím jen o seriálech například ve filmu do hlubiny jsem těch pauz napočítal asi 7 a to ten film netrval ani 80 minut čistýho času. no aspoň že aspoň někde, maj ti, co jim prodávaj práva na vysílání rozum a reklamy jim zatrhnu, (zase, nemlubim jen o seriálech třeba komedie století- s tebou mě baví svět neboSlunce, seno...
Pokus vím a moc se nepletu, tak myslím že v českých filmech typu s tebou mě baví svět, nebo slunce seno a ... už nesmějí reklamy dávat.
Reklamy samozřejmě vadí, a to nejen na stránkách novy, ale i na její televizi samostné. Jeden čas byli reklamy v TV skoro každých 25min a možná ani to ne. Co se týká videí na nova.cz, já jsem je vzdala už po druhém dílu seriálu Expozitura. A i když mi trvá stahování jednoho dílu klidně víc jak 2,5 hodiny, vyšlo mi to výhodnější než čekat až se mi naběhne video, pak odchytit odkud jsem už to neviděla a do toho se mi sekla ještě reklama. Vím, že jako divák s reklamou na videu nic neudělám, ale nešílím kvůli tomu jako někdo kdo psal ty komentáře.
Reklamy jsou super - zaplatí výrobu filmů a seriálů, které by jinak nevznikly a jak napsala Michalenka, za pár dní si lze pořady stáhnout bez reklamního opruzu. Co chtít více?
Přesně kvůli tomuhle jsem přestala číst diskuze na většině portálů. Proč to všichni musí vidět tak černě? Když běží reklama můžu si odskočit a je oproti filmu nebo seriálu tak hlasitá, že mě probudí, když je to tak nudný, že usnu =)
A jak napsala Michalenka, když nechci reklamu, tak si to stáhnu (dneska umí stahovat už i moje babička)
megawir napsal(a):
No mohli by z toho udělat zajímavou alternativu ;-)
Buď se na to mrkneš s reklamama nebo si pošleš sms v určitý hodnotě a budeš mít verzi bez reklam.
Tohle je docela zajímavý nápad, nicméně myslím, že většina těchhle neotesanců co píše takovéhle výblitky, by radši nakonec přetrpěla ty reklamy, než něco platit. Taky je nemám ráda, ale něco za něco - oni mi pustí co mě zajímá a za to do toho dají reklamu, která je uživí. Mě to přijde jako docela fér obchod.