Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Možná je to trochu mimo mísu, ale nevím, kde jinde položit dotaz - budete (tak jako loni) dělat diagram - na co koukat? Moc mi pomohl při výběru a ocenila bych jej i letos. O:)
Jujkyna napsal(a):
Možná je to trochu mimo mísu, ale nevím, kde jinde položit dotaz - budete (tak jako loni) dělat diagram - na co koukat? Moc mi pomohl při výběru a ocenila bych jej i letos. O:)
To bych čekal maximálně od našeho nejvyššího, tj. Fruika. Něco tak geniálního tu jen tak někdo nesvede. :-)
HonZajs000 napsal(a):
To bych čekal maximálně od našeho nejvyššího, tj. Fruika. Něco tak geniálního tu jen tak někdo nesvede. :-)
Pochlebování většinou funguje, ale tentokrát jsem moc busy. A taky jste minule málo sdíleli! Na to jaká to byla dřina.
Fruiko napsal(a):
Pochlebování většinou funguje, ale tentokrát jsem moc busy. A taky jste minule málo sdíleli! Na to jaká to byla dřina.
Snaha byla...
Fruiko napsal(a):
Kdybych věděla, že sdílení tomu tolik pomáhá, tak bych sdílela každý den 2x. :D No, což přežiju to, aspoň se budu víc věnovat škole :) Dík za odpověď.
Jujkyna napsal(a):
Kdybych věděla, že sdílení tomu tolik pomáhá, tak bych sdílela každý den 2x. :D No, což přežiju to, aspoň se budu víc věnovat škole :) Dík za odpověď.
Pokud hledáš nějaké rady, tak třeba pomůžou Hej, Serialzoňáci :) Tam se snažíme vždycky vymyslet nějaké podobné seriály, i když ne vždy to jde, ale obsah, žánr a zaměření se tam myslím dá najít vždycky :)