Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den,
miluju seriály Sherlock, Hannibal, Dexter a Temný Případ.
Hledám něco podobného, protože mám teď trochu času a rád bych se pustil do nějaké novinky ;)
Díky za rady
Banshee, The Following nebo novinka Forever.
Top of the Lake a The Fall.
Teda díky. Hodně jich vypadá luxusně.
Zkus The Killing, Terriers nebo Bridge.
Z novinek rozhodně pak Gracepoint (pokud nechceš raději originál Broadchurch).
Všechno v podstatě případ na sérii.
Ahoj, teď je takový ten seriálový oddych, a tak nemám na co koukat kromě PLL. Koukám na seriály: Pretty little liars, The Ravenswood, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Faking It, Grimm, Eye Candy, Mr. Robot, Gossip girl, Bones, American Horror Story,The 100 a samozřejmě pak Teorie velkého třesku, HIMYM, Přátele atd.
Nebaví mě Once upon a time, The secret circle, Doctor Who, The walking dead a ani mě neláká něco jako Hra o trůny. Už dlouho nemůžu najít nějaký seriál, do kterého bych se zažrala :(
Olivesny napsal(a):
Ahoj, teď je takový ten seriálový oddych, a tak nemám na co koukat kromě PLL. Koukám na seriály: Pretty little liars, The Ravenswood, The Vampire Diaries, The Originals, Teen Wolf, Faking It, Grimm, Eye Candy, Mr. Robot, Gossip girl, Bones, American Horror Story,The 100 a samozřejmě pak Teorie velkého třesku, HIMYM, Přátele atd.
Nebaví mě Once upon a time, The secret circle, Doctor Who, The walking dead a ani mě neláká něco jako Hra o trůny. Už dlouho nemůžu najít nějaký seriál, do kterého bych se zažrala :(
No vidím, že když máš ráda fantasy a koukáš na Grimma, nechceš zkusit Supernatural? To je neskutečně zábavný a přitom napínavý seriál.
Zkus Bitten.