Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
já s kamarádkou si tu nad tím lámeme hlavu už asi 30min, z karetních her znám jen Prší, a co se hrálo v Titaniku podle googlu tam taky nepasuje :-( poradil by nám někdo, už jsme i progooglili spostu karetních her a ni jedna tam nepasuje :-(
tak už nám poradil brácha, tak tuhle hru mi googl do Titanicu teda netipoval :-( zlej zlej googl
tak už to mám..ale byla to teda fuška.. serial mi nic neřiká..a díky tomu že neholduji karbanu.. uff.. ale jsem ráda že to mám za sebou a těším se na zítřek :)
Na druhý pokus, ale mám to :) Aj keď karty nehrám, tak som to dala.
Uhádnuto během tří vteřin a to jsem o tomhle seroši neměla ani tušení. Ale asi je to proto, že mě kdysi dost bavilo hrát... No, to už by byla asi nápověda, že? :)
Podľa mňa to je dosť jednoznačné, no nechce mi to zobrať, možno cez mobil to nefunguje :D
Beriem späť, nie je to to, čo som si myslela :D ( i keď aj na to by to dosť sedelo ;) )
Trochu to trvalo asi som už dlho nehrala karty.
Já ten seriál třeba nikdy nesledovala... jen se o něm pořád baví v Kroku za krokem. Bez toho bych asi asi ani neznala. Nevím ani o tom, že se vysílal tady. Ještě že je to doslovný překlad z aj názvu do čj :D Proto mě to napadlo tak rychle... Ale je pravda že v první vteřině mě napadlo něco jiného. Říkala jsem si ale že domeček nikde žádný nevidím... a šup... za 3 vteřiny bum. Krok za krokem! :D
Lelouch napsal(a):
Beriem späť, nie je to to, čo som si myslela :D ( i keď aj na to by to dosť sedelo ;) )
By vypadalo spíš nějak takhle...
Po vyzkoušení x her to mám. super :)