Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
To je pořád diskutabilní. Protože i ve špatném řešení na tom nezáleží.
:-D Už se těším na vysvětlení ;-)
Nielenze serial poznam ale aj sledujem. A aj tak mi trvalo tak 100 pokusov a inych volovin aby som sa k tomu dopracoval. Fakt to velmi nesedi. Jedine tak z akurat mininimalneho pohladu. Minuly rok som aj napriek urcitym problemov uhadol bez napovedy az na dva ceske vsetky serialy. Teraz uz druhy den sa mozem potrhat. To ze sa maniaci stazuju nie je dovod beznym uzivatelom stazit robotu
Arkantos napsal(a):
Nielenze serial poznam ale aj sledujem. A aj tak mi trvalo tak 100 pokusov a inych volovin aby som sa k tomu dopracoval. Fakt to velmi nesedi. Jedine tak z akurat mininimalneho pohladu. Minuly rok som aj napriek urcitym problemov uhadol bez napovedy az na dva ceske vsetky serialy. Teraz uz druhy den sa mozem potrhat. To ze sa maniaci stazuju nie je dovod beznym uzivatelom stazit robotu
právě že to sedí a dost, já ten seriál v podstatě neznám, ale už od samýho začátku jesem na to šel dobře, pak musim říct že mě tu pár nápověd dokonale zmátlo a šel sem uplně debilnim směrem a pak jsem uplnou náhodou přišel na to správný slovo a bylo to všechno nad slunce jasný
BlueDragonFS napsal(a):
Podle mě na jeho tvaru a velikosti nezáleží :-D
Jeste ze se tady bavime o tom obrazku :D
Jerremy napsal(a):
Jeste ze se tady bavime o tom obrazku :D
Aj aj aj :-D
asi jsem dneska fakt vymydlená protože fakt nevím :( prosím pomoc
Ja dnes teda vôbec netuším. Stále sa pokúšam splietať niečo s tým číslom 10 ale nepomáha to a z tých nápoved tu som ešte viac zmetená.
dalo by se to vzít i tak, že se jedná o nejmenší jednotku informace používané v IT.. snad to nebude moc velká nápověda
Ach jo, zatím jsem s letošními moc problémy neměl, ale dneska vůvec netuším (a to jsem to poprvé viděl už ráno v devět... mohl by mi prosím někdo do zpráv hodit nápovědu? Díky moc :)
Tuhle hádanku už mám, ale je s prominutím debilní... :)