Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No tak už to mám. Pěkně debilní dneska :D Nemám vás rád.
Ono je to vlastně děsně primitivní. Teoreticky jsem to už zkoušel před uhodnutím, jen trefit správná slova.
začínám se bát, že mě Fruiko za to nápovědu roztrhne. :|
Teď co se na to koukám zpětně, bych na to bez té nápovědy stejně nepřišel. Toto by mě fakt netrklo.
po úmorném přemýšlení jsem nakonec "uhádla" projížděním seriálů lidí kteří trefili a že jestli něco nesedí... už si připadám naprosto blbá -.- přemýšlela jsem správně ale nenapadlo mě správné slovo... a přitom je to tak lehké :D
jinak nabízím nápovědy v soukromých zprávách trápícím se hádačům :)
Byla by tady nějaká dobrá duše co by mi napsala do zpráv nějakou malou nápovědu jinak jsem do večera plešatá :D:D...Mockrát děkuji :)
Cori napsal(a):
po úmorném přemýšlení jsem nakonec "uhádla" projížděním seriálů lidí kteří trefili a že jestli něco nesedí... už si připadám naprosto blbá -.- přemýšlela jsem správně ale nenapadlo mě správné slovo... a přitom je to tak lehké :D
jinak nabízím nápovědy v soukromých zprávách trápícím se hádačům :)
jo, je to slovíčkaření tahle hádanka trošku :D
Konečně to mám! Uf, nebýt té velké nápovědy tady tak se neposunu. Děkuju moc. Seriál znám od slyšení, ale ačkoli jsem hledala, kde se dalo, vůbec mě to netrklo. Nějak mě nenapadlo pojmenovat ty věci tak jednoduše a dát slova dohromady úplně v běžném pořádku. Jinak pěkná hádanka :)
dope.tonic napsal(a):
dalo by se to vzít i tak, že se jedná o nejmenší jednotku informace používané v IT.. snad to nebude moc velká nápověda
moc děkuji za tuto nápovědu, velká pochvala tvůrcům, vůbec mě to nenapadlo a už se těším na logické vysvětlení hádanky. Po asi 100 pokusech a 14 hodin lámání si hlavy už to konečně mám
Hurááá, dnes vyřešeno :))) ale musím teda uznat, že dnes to byl pořádný oříšek :D