Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

aknax
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2014 / 15:07:23 (před 9 roky)
off

Děkuju za nápovědu :-)

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 12. 2014 / 15:20:24 (před 9 roky)
off
dope.tonic napsal(a):

dalo by se to vzít i tak, že se jedná o nejmenší jednotku informace používané v IT.. snad to nebude moc velká nápověda

je dost velka rekla bych :D Dnesni pro me nejtezsi, takhle usilovne jsem uz dlouho nepremyslela :D

Zaphyra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 12. 2014 / 15:22:13 (před 9 roky)
off

niekedy mám viac šťasia ako rozumu :)

Romaine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 12. 2014 / 15:36:19 (před 9 roky)
off

Trefit se z všech těch možných variant slov do pravého je fakt spíš o štěstí. Celou dobu jsem si myslela správný postup, ale to konkrétní slovo ne a ne trefit. Díky za nápovědy. Obrázek sice opravdu odpovídá, ale být jinak, nebyl by tolik zavádějící k jiným slovům. Ale o to tady asi jde. Poprvé tu nebylo jedno za druhým - mám to za pár vteřin, ale téměř všichni se trápili :-) Good job.

dany_dvo
6. 12. 2014 / 15:49:40 (před 9 roky)
off

Pane jo! Dneska to bylo pro mě docela těžký a to ten seriál mám ráda :D Asi po sto pokusech mě to ale trklo :D
Zatím tahle hádanka mi trvala vyřešit nejdýl :D

Katusa
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 12. 2014 / 15:53:04 (před 9 roky)
off

Tak dneska zrovna na moje narozeniny, jsem myslela že na to nepřijdu. Ale nakonec se to povedlo. Šla jsem na to dobře, ale angličtina je pestrý jazyk. Bez nápovědy tady bych to asi neuhádla. Děkuji.

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 12. 2014 / 16:00:20 (před 9 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

je dost velka rekla bych :D Dnesni pro me nejtezsi, takhle usilovne jsem uz dlouho nepremyslela :D

asi jsem měl zkusit napovědět jinak :D teď začínám trošku té nápovědy litovat :D

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 12. 2014 / 16:04:05 (před 9 roky)
off
dope.tonic napsal(a):

asi jsem měl zkusit napovědět jinak :D teď začínám trošku té nápovědy litovat :D

zase si ale pulce serialzonakum zprijemnil den :D kdyby to bylo tak spatny, nekdo by te urco uz vymazal :)

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 12. 2014 / 16:07:51 (před 9 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

zase si ale pulce serialzonakum zprijemnil den :D kdyby to bylo tak spatny, nekdo by te urco uz vymazal :)

to nejspíše ano, když už to tu celkem utichlo :D heh, ono to mozná teprva přijde.

Flowerska
6. 12. 2014 / 16:14:28 (před 9 roky)
off
KeyCe napsal(a):

Děkuji moc za pomoc:-) Bez tebe bych to dneska poprvé nezvládla sama

Jak jsem řekla, není vůbec za co, jsem ráda, že jsem poradila :)