Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nikola9 napsal(a):
zase si ale pulce serialzonakum zprijemnil den :D
a zašanoval zdravie :) Už mi s toho začínalo je...
Vdaka
A já nemám stále ani tušení, co by to mohlo být :( :D
dope.tonic napsal(a):
asi jsem měl zkusit napovědět jinak :D teď začínám trošku té nápovědy litovat :D
Být tebou, nějakou dobu bych teď raději nevycházel z domu :-)
dope.tonic napsal(a):
asi jsem měl zkusit napovědět jinak :D teď začínám trošku té nápovědy litovat :D
Nemusíě litovat :D mně to stále nic neříká :D
Sice s nápovědou, ale mám to. Dneska to dalo opravdu zabrat :)
Tak jsem to nakonec s nápovědou uhádla. Ale byl to boj :D
Teď, když to mám, tak oceňuju originálnost a nápad a zdá se mi to jasný, ale je zatraceně těžký na to přijít... :D
puf-muf napsal(a):
a zašanoval zdravie :) Už mi s toho začínalo je...
Vdaka
To mě těší, aspoň nějaká pozitiva to má. :)
dope.tonic napsal(a):
To mě těší, aspoň nějaká pozitiva to má. :)
To teda áno,lebo ked trpí hlava trpí celé telo. :)
Celý den mě z toho bolela hlava a až po nápovědě jsem se začala třískat do hlavy :D Nejtěžší zatím, ale hodně geniální slovíčkaření
Romaine napsal(a):
Trefit se z všech těch možných variant slov do pravého je fakt spíš o štěstí. Celou dobu jsem si myslela správný postup, ale to konkrétní slovo ne a ne trefit. Díky za nápovědy. Obrázek sice opravdu odpovídá, ale být jinak, nebyl by tolik zavádějící k jiným slovům. Ale o to tady asi jde. Poprvé tu nebylo jedno za druhým - mám to za pár vteřin, ale téměř všichni se trápili :-) Good job.
Tiež som mala s tým problém, nájsť to správne synonymum. Vedela som o čo tam ide, ale používala som zlý preklad.