Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

jufo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 12. 2014 / 16:59:07 (před 9 roky)
off

Tak dnes to bolo zakerne. :-(
bez napovied ale len zozufalstva som skusil ten spravny Po dlhom skusani pre mna logickejsich variant.

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2014 / 17:06:32
Ajvinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 12. 2014 / 17:03:50 (před 9 roky)
off

Tak dneska mě to málem zabilo! :D Nakonec opravdu pomohla až nápověda, ale první úvahu jsme měla správnou, bohužel mě nenapadl správný termín :D

Romaine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 12. 2014 / 17:11:09 (před 9 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Tiež som mala s tým problém, nájsť to správne synonymum. Vedela som o čo tam ide, ale používala som zlý preklad.

Tím hůř, že se míchají dva jazyky. Napřed ho najít v jednom z mnoha synonym a pak v druhém zas z mnoha variant překladu. A třeba já právě díky tvaru obrázku hledala spíš jiné varianty. No, 6 uhodnuto a další čekají. Jestli bude horší jak toto, tak nevím :-)

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 12. 2014 / 17:11:18 (před 9 roky)
off
Buffyna napsal(a):

Tiež som mala s tým problém, nájsť to správne synonymum. Vedela som o čo tam ide, ale používala som zlý preklad.

Řekl bych, že to tak měla většina. Taky jsem celou dobu používal špatné slovíčko, jinak jsem na to šel dobře.

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
6. 12. 2014 / 17:14:50 (před 9 roky)
off

Existují minimálně 3 správné úhly pohledu, z čehož jeden bude, jak se zdá, v závěrečném shrnutí, další je k zamýšlenému velmi blízko a třetí souvisí s tématem seriálu. Jinak všechny ostatní měli jedno, až na 2. políčko, kde jsem přišla na dvě. A více úhlů pohledu je vždycky pozitivní. Ono by to totiž mělo mít za následek více správných odpovědí v krátkém čase. Tentokrát tomu tak nebylo, tak třeba příště :D.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
Petaxis
6. 12. 2014 / 17:24:13 (před 9 roky)
off

Tak dneska bych to bez nápovědy nedala :D

Jackolo
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2014 / 17:30:34 (před 9 roky)
off

Myslím, že ta dnešní hádanka mohla být trochu jinak dělaná. Nedělal bych ten dílek, nechal bych to vcelku ale umístil na to třeba obrys toho, co se stane, když se udělá ten název seriálu :D Takhle to vypadá jenom jako uříznutý kus koláče a ne...

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2014 / 17:31:01
Jake
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2014 / 17:45:43 (před 9 roky)
off
Jackolo napsal(a):

Myslím, že ta dnešní hádanka mohla být trochu jinak dělaná. Nedělal bych ten dílek, nechal bych to vcelku ale umístil na to třeba obrys toho, co se stane, když se udělá ten název seriálu :D Takhle to vypadá jenom jako uříznutý kus koláče a ne...

Myslím, že to má být takhle, protože pokud chápu podstatu hry, obrázek nemá se seriálem souviset. Jen ho musíš popsat a tak získat název seriálu. (Hezky to ukazuje čtvrté okénko.)

0anet0
6. 12. 2014 / 17:47:50 (před 9 roky)
off

Hodinu a půl jsem si s tím v noci lámala hlavu, než se konečně podařilo.. Dneska zatím nejtěžší.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
6. 12. 2014 / 17:53:32 (před 9 roky)
off

Tak to konečně mám. Vyskočilo mi to tam vlastně náhodně. Pořád moc nechápu, jak se na to dá přijít. Bez AJ se dneska člověk musí fakt zakopat. A ten seriál ani neznám

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky