Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes to bolo zakerne. :-(
bez napovied ale len zozufalstva som skusil ten spravny Po dlhom skusani pre mna logickejsich variant.
Tak dneska mě to málem zabilo! :D Nakonec opravdu pomohla až nápověda, ale první úvahu jsme měla správnou, bohužel mě nenapadl správný termín :D
Buffyna napsal(a):
Tiež som mala s tým problém, nájsť to správne synonymum. Vedela som o čo tam ide, ale používala som zlý preklad.
Tím hůř, že se míchají dva jazyky. Napřed ho najít v jednom z mnoha synonym a pak v druhém zas z mnoha variant překladu. A třeba já právě díky tvaru obrázku hledala spíš jiné varianty. No, 6 uhodnuto a další čekají. Jestli bude horší jak toto, tak nevím :-)
Buffyna napsal(a):
Tiež som mala s tým problém, nájsť to správne synonymum. Vedela som o čo tam ide, ale používala som zlý preklad.
Řekl bych, že to tak měla většina. Taky jsem celou dobu používal špatné slovíčko, jinak jsem na to šel dobře.
Existují minimálně 3 správné úhly pohledu, z čehož jeden bude, jak se zdá, v závěrečném shrnutí, další je k zamýšlenému velmi blízko a třetí souvisí s tématem seriálu. Jinak všechny ostatní měli jedno, až na 2. políčko, kde jsem přišla na dvě. A více úhlů pohledu je vždycky pozitivní. Ono by to totiž mělo mít za následek více správných odpovědí v krátkém čase. Tentokrát tomu tak nebylo, tak třeba příště :D.
Myslím, že ta dnešní hádanka mohla být trochu jinak dělaná. Nedělal bych ten dílek, nechal bych to vcelku ale umístil na to třeba obrys toho, co se stane, když se udělá ten název seriálu :D Takhle to vypadá jenom jako uříznutý kus koláče a ne...
Jackolo napsal(a):
Myslím, že ta dnešní hádanka mohla být trochu jinak dělaná. Nedělal bych ten dílek, nechal bych to vcelku ale umístil na to třeba obrys toho, co se stane, když se udělá ten název seriálu :D Takhle to vypadá jenom jako uříznutý kus koláče a ne...
Myslím, že to má být takhle, protože pokud chápu podstatu hry, obrázek nemá se seriálem souviset. Jen ho musíš popsat a tak získat název seriálu. (Hezky to ukazuje čtvrté okénko.)
Hodinu a půl jsem si s tím v noci lámala hlavu, než se konečně podařilo.. Dneska zatím nejtěžší.
Tak to konečně mám. Vyskočilo mi to tam vlastně náhodně. Pořád moc nechápu, jak se na to dá přijít. Bez AJ se dneska člověk musí fakt zakopat. A ten seriál ani neznám