Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jackolo napsal(a):
Takhle to vypadá jenom jako uříznutý kus koláče a ne...
Nebo narozeninového dortu :D. Mně se tohle provedení líbí. Není tak očividné.
Fisir napsal(a):
Myslím, že to má být takhle, protože pokud chápu podstatu hry, obrázek nemá se seriálem souviset. Jen ho musíš popsat a tak získat název seriálu. (Hezky to ukazuje čtvrté okénko.)
Ale může souviset a minulém roce tomu tak bylo (alespoň v jednom případě, víc si nepamatuju). Autoři si samozřejmě dávají záležet na tom, aby tomu tak nebylo.
dope.tonic napsal(a):
dalo by se to vzít i tak, že se jedná o nejmenší jednotku informace používané v IT.. snad to nebude moc velká nápověda
Díky za nápovědu, bez toho bych to fakt nedal :D vlastně vůbec ten seriál neznám
tak prišla som na to len tak zo srandy som išla svoje seriály a akurááát no ale rada by som vedela prečo to je tento seriál :D
Pro mě zatím největší "makačka na bednu". Mám to, ale po zbytek večera je ze mě duševní naháč :o)))
Bez nápovědy týkající se IT bych to nedala, první slovo je opravdu těžké...ale hurá, díky za nápovědu ;)
ani ve snu by mě nenapadlo, že by to mohl byt zrovna tento seriál :) první část slova jsem uhádla tou největší náhodou jaká se jen dala :D
Panebože, díky za tu nápovědu!!! Díky, Díky, Díky! Protože ani po tom co jsem to tam napsala, nechápu proč to tak je :D Ani trochu ... (Na moji obranu: Dva dny jsem nespala :DDDDD) Vážně díky, a konečně to mám :33
Ja to stale nedavam a nechapu :-( Muzu poprosit blbuvzdornou napovedu do sz? Dekuju!
Tak dnešní okýnko byla pěkná záludnost :D
prosím o nápovědu do zpráv, dneska to bez ní asi nedám :(