Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska jedině díky dope.tonic :) Díky moc. Seriál znám, ale obrázek mi nic neříká :D
cherrynka napsal(a):
Dneska jedině díky dope.tonic :) Díky moc. Seriál znám, ale obrázek mi nic neříká :D
Hehe, vubec neni za co:) musíme si přeci pomáhat..aspoň občas :)
Tak toto bol absolútny masaker a keby som si nepozrela niekoho profil tak ma to v živote nenapadne. Väčšinou sa na to snažím prísť sama, ale už som bola totálne zúfala a nevedela som čo ďalej, takže som sa musela uchýliť k takémuto šmírovaniu profilu. Logiku to má, ale tá prvá časť slova by ma asi nikdy nenapadla. Pomemovať ten výsek správnym slovom je fakt ťažké.
Těžké dneska, a to jsem zrovna tenhle seriál v Adventu tak trochu čekal, jen jinak znázorněný:)
chjo, ztracena v překlad. Můžete mi prosím někdo poradit? Kuju :-)
dneska jsem úplně ztracená, ale úplně vymatlaná, pomozte mi někdo prosím... :/ :(
Děkuji za nápovědy, jakože bych to uhádla i bez ní, pře mě to napadlo hned, když jsem to uviděla, ale bohužel ten seroš opět neznám, takže jsem tápala :(
Napoprvé jako Pája :-D . Já mám takovou radost!
Seriál ale opět neznám.
Po uhodnutí si říkám, jak to bylo jednoduchý :D (mimochodem, bez nápověd :)