Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Uf, po velmi dlouhé době jsem na to přišla. Děkuju za nápovědu a smekám svůj pomyslný klobouk před tvůrci :-)
MNa aj ten kusok pomenovat napadol ale nenašlo mi to nic.. tak jako neviem :D ale celé mna to nenapadlo a Fruiko tu písal, že to nejsu dve slova spojené do jedneho ale podla mna aj ano ... inak mi to nedáva zmysel, asi nejsem taká dobrá v angličtine... nevadí mám to a prajem vela šťastiaaa
Díky nápovědě tady, jsem to "uhádla". Mohl by mi prosím někdo popsat, jak se z obrázku dojde k názvu seriálu?.-D
už to mám, díky všem za nápovědy... seriálu jsem viděla dva díly a i tak mě to nenapadlo :D (záludnost, ale dává to logiku)
nina100 napsal(a):
MNa aj ten kusok pomenovat napadol ale nenašlo mi to nic.. tak jako neviem :D ale celé mna to nenapadlo a Fruiko tu písal, že to nejsu dve slova spojené do jedneho ale podla mna aj ano ... inak mi to nedáva zmysel, asi nejsem taká dobrá v angličtine... nevadí mám to a prajem vela šťastiaaa
Psal jsem přesný opak.
Teda tohle byl pěkně tvrdý oříšek. Přiznám se, že bez nápovědy bych na to první slovíčko nepřišla, opravu mě to nenapadlo. :D Jinak děkuji za zpestření dnů. Jste skvělí, že se s tím tak vyhrajete. :)
celý den si lámu hlavu, nevím, nechápu a nakonec díky nápovědě jsem to dala :D Děkuju, děkuju, děkuju moc, že píšete do fóra :D Seriál znám, ale taky mi to hned nedoplo :)
Hej už fakt nevím :// .. poradte mi někdo prosím do zpráv :)
UPRAVENO: tak už to vím :D .. nějak tak mě to napadalo ale nevěděla sem jestli je to dobře :D .. jinak taky bez té nápovědi o tom IT bych na to nepřišla :D
včerejší hádanku jsem uhádla..ale může mi prosím někdo písnou do zpráv proč zrovna červená barva..?
The Vampire diaries byla jsem na tom stejně ;)