Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

grozujo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 12. 2014 / 20:14:24 (před 9 roky)
off

Uf, po velmi dlouhé době jsem na to přišla. Děkuju za nápovědu a smekám svůj pomyslný klobouk před tvůrci :-)

nina100
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 12. 2014 / 20:27:36 (před 9 roky)
off

MNa aj ten kusok pomenovat napadol ale nenašlo mi to nic.. tak jako neviem :D ale celé mna to nenapadlo a Fruiko tu písal, že to nejsu dve slova spojené do jedneho ale podla mna aj ano ... inak mi to nedáva zmysel, asi nejsem taká dobrá v angličtine... nevadí mám to a prajem vela šťastiaaa

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2014 / 20:28:36 (před 9 roky)
off

Díky nápovědě tady, jsem to "uhádla". Mohl by mi prosím někdo popsat, jak se z obrázku dojde k názvu seriálu?.-D

MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 12. 2014 / 20:47:09 (před 9 roky)
off

už to mám, díky všem za nápovědy... seriálu jsem viděla dva díly a i tak mě to nenapadlo :D (záludnost, ale dává to logiku)

Ride or Die
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 12. 2014 / 20:51:13 (před 9 roky)
on
nina100 napsal(a):

MNa aj ten kusok pomenovat napadol ale nenašlo mi to nic.. tak jako neviem :D ale celé mna to nenapadlo a Fruiko tu písal, že to nejsu dve slova spojené do jedneho ale podla mna aj ano ... inak mi to nedáva zmysel, asi nejsem taká dobrá v angličtine... nevadí mám to a prajem vela šťastiaaa

Psal jsem přesný opak.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lolla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 12. 2014 / 20:55:11 (před 9 roky)
off

Teda tohle byl pěkně tvrdý oříšek. Přiznám se, že bez nápovědy bych na to první slovíčko nepřišla, opravu mě to nenapadlo. :D Jinak děkuji za zpestření dnů. Jste skvělí, že se s tím tak vyhrajete. :)

Lolla
Lucyen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
6. 12. 2014 / 21:02:15 (před 9 roky)
on

celý den si lámu hlavu, nevím, nechápu a nakonec díky nápovědě jsem to dala :D Děkuju, děkuju, děkuju moc, že píšete do fóra :D Seriál znám, ale taky mi to hned nedoplo :)

The Vampire diaries
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 12. 2014 / 21:03:01 (před 9 roky)
off

Hej už fakt nevím :// .. poradte mi někdo prosím do zpráv :)

UPRAVENO: tak už to vím :D .. nějak tak mě to napadalo ale nevěděla sem jestli je to dobře :D .. jinak taky bez té nápovědi o tom IT bych na to nepřišla :D

Editováno: 2x | Naposledy: 6. 12. 2014 / 21:06:13
Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 12. 2014 / 21:03:40 (před 9 roky)
off

včerejší hádanku jsem uhádla..ale může mi prosím někdo písnou do zpráv proč zrovna červená barva..?

Claire
Lucyen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
6. 12. 2014 / 21:07:53 (před 9 roky)
on

The Vampire diaries byla jsem na tom stejně ;)