Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
1. 12. 2014 / 18:00:09 (před 9 roky)
off

[citace=Fruiko]By vypadalo spíš nějak takhle...

Přesně má první myšlenka :D

Vxxx
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 12. 2014 / 18:28:04 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Já ten seriál třeba nikdy nesledovala... jen se o něm pořád baví v Kroku za krokem. Bez toho bych asi asi ani neznala. Nevím ani o tom, že se vysílal tady. Ještě že je to doslovný překlad z aj názvu do čj :D Proto mě to napadlo tak rychle... Ale je pravda že v první vteřině mě napadlo něco jiného. Říkala jsem si ale že domeček nikde žádný nevidím... a šup... za 3 vteřiny bum. Krok za krokem! :D

U nás ho dávali.. stanici bych napsala, ale bojím se, že by to mohla být nápověda :D já už právě vůbec nevím co nápověda je a co není :-D :-D ale dávali ho na jedné české stanici, která vysílá spoustu seriálů (už asi velká nápověda :D) hádám kolem 5 - 6 hodiny.. možná někdy po 6.. nevím přesně :)

S láskou Tvá Teruška :)
Mosha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 12. 2014 / 18:42:42 (před 9 roky)
off

nemolhi by jste me nekdo hoodne nakopnout me totiz napadli dva serialy a ani jeden to nebyl :(

Šidla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 12. 2014 / 18:43:19 (před 9 roky)
off

Tak první okénko šlo totálně mimo mě, jak seriál, tak ty karty .. ale strýček Googel pomohl.

Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty, vypitá láhev rumu o 4 minuty a pracovní den o 8 hodin.
Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 12. 2014 / 18:49:14 (před 9 roky)
off

Fruiko, to mi potom aj napadlo, že by to niekedy v buducnosti hentak mohlo byť. No, asi už nebude :D

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
1. 12. 2014 / 18:49:22 (před 9 roky)
off

Jé, nej Advent je zpět. Dnešek díky znalosti hry lehký, ale to byla loňská první hádanka taky :)

Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 12. 2014 / 18:53:57 (před 9 roky)
off

OMG... :D ja som taká hlúpa :D to trvalo kým mi to docvaklo :D

HateMePls
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 12. 2014 / 18:55:22 (před 9 roky)
off

Při rozkliknutí políčka je v hlavičce rok 2013. :)

Na rozjezd byla dnešní jednoduchá.

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 12. 2014 / 19:08:18 (před 9 roky)
off

A je to. :-)

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
1. 12. 2014 / 19:28:42 (před 9 roky)
off

Ono to je strašne ľahké ! Ale trvalo mi dlho, kým som na to prišla :D Pretože ma vôbec nenapadlo, že si mám všimnúť to, čo si mám všimnúť :D Geniálne vymyslená hádanka :)