Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
[citace=Fruiko]By vypadalo spíš nějak takhle...
Přesně má první myšlenka :D
Vxxx napsal(a):
Já ten seriál třeba nikdy nesledovala... jen se o něm pořád baví v Kroku za krokem. Bez toho bych asi asi ani neznala. Nevím ani o tom, že se vysílal tady. Ještě že je to doslovný překlad z aj názvu do čj :D Proto mě to napadlo tak rychle... Ale je pravda že v první vteřině mě napadlo něco jiného. Říkala jsem si ale že domeček nikde žádný nevidím... a šup... za 3 vteřiny bum. Krok za krokem! :D
U nás ho dávali.. stanici bych napsala, ale bojím se, že by to mohla být nápověda :D já už právě vůbec nevím co nápověda je a co není :-D :-D ale dávali ho na jedné české stanici, která vysílá spoustu seriálů (už asi velká nápověda :D) hádám kolem 5 - 6 hodiny.. možná někdy po 6.. nevím přesně :)
nemolhi by jste me nekdo hoodne nakopnout me totiz napadli dva serialy a ani jeden to nebyl :(
Tak první okénko šlo totálně mimo mě, jak seriál, tak ty karty .. ale strýček Googel pomohl.
Fruiko, to mi potom aj napadlo, že by to niekedy v buducnosti hentak mohlo byť. No, asi už nebude :D
Jé, nej Advent je zpět. Dnešek díky znalosti hry lehký, ale to byla loňská první hádanka taky :)
OMG... :D ja som taká hlúpa :D to trvalo kým mi to docvaklo :D
Při rozkliknutí políčka je v hlavičce rok 2013. :)
Na rozjezd byla dnešní jednoduchá.
A je to. :-)
Ono to je strašne ľahké ! Ale trvalo mi dlho, kým som na to prišla :D Pretože ma vôbec nenapadlo, že si mám všimnúť to, čo si mám všimnúť :D Geniálne vymyslená hádanka :)