Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kde je ta záhadná nápověda ? doufám, že ne někde uplne vepredu at nemusim cist asi 50 stran :D
konečně...vůbec jsem netušila, pořád jsem měla pocit, že je to něco s 1/5 :/ skoro jsem se bála, že si zkazím průměr, takže díky za nápovědu, rozhodně zatím nejtěžší
Rozdavam bombony za napovedu ;)
Tohle je zatím nejtěžší hádanka a bez nápovědy to asi nedám. Snad se někdo najde tak jako včera kdo mi poradí.
Poraďte prosím někdo, lámu si tím hlavu celý den a většinu názvu, které jsem zadal ani neexistujou.
tak teda musím povedať , že to dalo môjmu mozgu poriadne zabrať.... konečne sa našlo niečo čo ma donúti logicky rozmýšľať :D ..... a , hlboká poklona autorom hádaniek... uhádla som , tak už môžem v pokoji zaspať :D teším , a zároveň sa bojím zajtrajšej hádanky...
Opět je pozdě a opět hodně zoufalých duší. Takže malinkatá nápověda? Kdyžtak mě hlavy pomazané tenhle kometář hned vymáznou no...
Ze dvou anglických slov popisujících obrázek (dvě části obrázku) je potřeba složit dohromady jedno anglické slovo (název samotný). Část vlevo je prní polovina a část vpravo druhá.