Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Mas to nějaky popleteny. Důležitá je jen část nalevo, část napravo tam je jen proto, ze by pak nebylo poznat, co je na části nalevo. :-)
Ľavá je síce podstatnejšia, ale zmysel dávajú aj obe spolu, respektíve len obe spolu ak človek o tom seriáli vôbec nepočul.
Lill napsal(a):
No ja som z toho zatiaľ vylúštila jedno slovo, ale nie to správne..
Nejako mi to po polnoci nikdy nemyslí. (A cítim sa hlúpo, lebo všetci píšete, že to bolo ľahké :D)
Taky jsem pořád zaseklá na tom jednom a ne a ne to dát dohromady :)
Tak jak včera jsem měla aspoň tušení a jen jsem tam cpala špatné slovo, tak dnes absolutně netuším, co s tím.
Pěkné, můj nejoblíbenější seriál.
doháje, jak můžete všici psát, že je to úplně primitivní a já přitom (poprvé) ani nevím, jestli mám hledat český, nebo anglický název T_T buuu, to není fér, budu si stěžovat mamince :D
BuBBleS napsal(a):
Pěkné, můj nejoblíbenější seriál.
To je pokus, jak na svůj profil nahnat co nejvíc lidí? Taky už mě napadlo to zkusit ... :-)
Po včerejší hrůze dneska lehký, ale hezký. Mám ráda tyhle rébusy ;). Dobrou noc všem ;).
Locke napsal(a):
To je pokus, jak na svůj profil nahnat co nejvíc lidí? Taky už mě napadlo to zkusit ... :-)
Já si zrovna říkala to samé :D
Olca napsal(a):
Já si zrovna říkala to samé :D
Ja tiež! :D