Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Myslela som že nezaspím lebo sa budem trápiť kým to nevyriešim a teraz nezaspím od šťastia že sa mi to podarilo vyriešit :D
Betuľka napsal(a):
stačí si nahlas hovoriť čo vidíte, ....
Ďakujem, toto nakopnutie mi pomohlo. ;)
Haha :D A ja že ma dnes šľak trafí. Naozaj si to stačí povedať nahlas, že čo tam človek vidí. A keď to uhádne, príde mu to strašne primitívne. Tak nakoniec na prvýkrát, len som si chvíľku stála na kábli. Ale seriál opäť nepoznám. No čo, keby som mala poznať všetky, tak by som nerobila celý život nič iné a len pozerala seriály.
Betuľka napsal(a):
stačí si nahlas hovoriť čo vidíte, ....
Hm, to jsem si myslela a přišlo mi to jednoduché, když jsem to viděla, ale žádný takový seriál mi to nenašlo :(
tak dneska zívačka na první pokus no... čekal sem že to bude aspoň tak těžký jako včera
Dneska jsem to měla za ani ne dvě minuty, ale to počáteční zoufalství vždycky je děs :D.
vím jak na to jít, akorát to pořád ještě nemám:(
Tak jsem to uhádnul a nevím vůbec jak jsem to udělal :cD
A je to doma:
Zajímavá osobnost
Tuto trofej má pouze 16 uživatelů
Děkuji :)
Dneska nemám absolutní ponětí, jak se mi povedlo na to přijít. :D
O seriálu jsem nikdy neslyšela a po půl hodince trápení (šla jsem na to po anglicku) si říkám: jak hloupá vlastně teda jsem? Zkusila jsem naprostou blbost, která mě napadla - a ono to zrovna vyšlo! :D