Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Upřímně mi to nic neříká, asi to je fakt jednoduchý, když to všichni mají a já se pak budu bít do čela, že mi to nedošlo. Ale dneska konec... :(
Tak dneska to nebylo tak těžký jako včera :) Sice jsem na to nejdřív nemohla vůbec přijít a pak jsem na to úplnou náhodou přišla :D Bohužel jsem na to šla moc složitě a teď si nadávám, jak sem blbá :D Ale seriál jsem nikdy neviděla, jenom jsem o něm slyšela.
Tessie33 napsal(a):
Dneska nemám absolutní ponětí, jak se mi povedlo na to přijít. :D
O seriálu jsem nikdy neslyšela a po půl hodince trápení (šla jsem na to po anglicku) si říkám: jak hloupá vlastně teda jsem? Zkusila jsem naprostou blbost, která mě napadla - a ono to zrovna vyšlo! :D
Nejsi sama :cD
Ze začátku to bylo těžký .. ale pak tu někdo napsal ať si to řikám nahlas tak sem to udělala a mam to :D a to mi to trvalo půl hodiny ? O.o wow :D
Mám to :-) ale seriál vůbec neznám :-D... Ale hádanka je vcelku jasná :-)
dneska to bolo asi najľahšie , navyše je to môj najobľúbenejší seriál :D
tak to teda byla haluz... vůbec seriál neznám, ale nějakým záhadným myšlenkovým pochodem jsem na to přišla... opravdu si to stačí nahlas "doslova přečíst"... mno, tak do hajan :) uz se těším na další hádanku :)
elkolak, elkolak, rikam si to nahlas a je to k nicemu :D
Tessie33 napsal(a):
Dneska nemám absolutní ponětí, jak se mi povedlo na to přijít. :D
O seriálu jsem nikdy neslyšela a po půl hodince trápení (šla jsem na to po anglicku) si říkám: jak hloupá vlastně teda jsem? Zkusila jsem naprostou blbost, která mě napadla - a ono to zrovna vyšlo! :D
Uplne stejne jsem postupoval :)
A to mi v anglictine vyslo mesto, ale ten zbytek nedaval smysl :)
Tak konečně, slova jsem věděla po prvních vteřinách, ale pořád ne a ne dojít na ten správný tvar! Zajímavé, že jsem při tom urputilém myšlení a zkoušení zvládla zakomponovat i zvířata :D