Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
zuzzz napsal(a):
Já tam iniciativně vymyslela dokonce dvě! :D
Dve?? Sakra a ruzne nebo odvodenina?
Mesto jsi tam nasla? :)
No, mně nevyšlo přímo zvíře :D. Teda za zvíře se to nepovažuje.
Uz to mam aj ked nahodou. Fakt sa mala nechat napoveda ci je nazov v cestine alebo anglictine. Hlavne ked si uvedimem kolko je tu slovakov co ceske preklady nepoznaju.
Tak dneska jsem úplně bezradnej asi vím jakým způsobem to řešit, ale z toho mi vycházej akorát blbosti :/
zuzzz napsal(a):
Tak konečně, slova jsem věděla po prvních vteřinách, ale pořád ne a ne dojít na ten správný tvar! Zajímavé, že jsem při tom urputilém myšlení a zkoušení zvládla zakomponovat i zvířata :D
To zvířátko mi tam vyšlo taky. :D Navíc když jsem na to přišla, znělo mi to spíš jako jazykolam, než název seriálu :D
Dadulinka napsal(a):
Já prvně došla ke slovu VLK a potom už mi pořád před očima pořád běhali vlcí, což mě dost svedlo ze stopy. :)
No já prvně dokonce došel ke slovu označujícímu křížence vlka a člověka :)
Tak je to tam. V životě jsem o seriálu neslyšela, ale je to opravdu primitivní.
Můj oblíbenej bestovní seriálek. Jednoduché to uhádnout, ani ho nemusíte znát :cD
Jerremy napsal(a):
Dve?? Sakra a ruzne nebo odvodenina?
Mesto jsi tam nasla? :)
Dvě různá a navíc ještě jedno odvozené, určitě víš, co myslím ;) A město jsem tam nevymyslela, zeměpis asi není má silná stránka :)
AmyG napsal(a):
Děkuji, díky tomuhle jsem na to příšla, protože jsem na to šla trochu jinak a pořád mi to nevycházelo.
Taky jsem diky tomu na to prisla :-D
Ps: fakt vam stoji za to, nahanet si recmi typu "to je muj nejoblibenejsi serial" lidi na profil? Neni to trochu detinske?