Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ajaj tie české predložky... Zabudla som že u nás sa vyslovujú inak :DD
andrea168 napsal(a):
Taky jsem diky tomu na to prisla :-D
Ps: fakt vam stoji za to, nahanet si recmi typu "to je muj nejoblibenejsi serial" lidi na profil? Neni to trochu detinske?
U Bubblese to bylo vtipný, protože byl první. U těch ostatních je to trochu trapný no :)
MountainLionet napsal(a):
No, mně nevyšlo přímo zvíře :D. Teda za zvíře se to nepovažuje.
Vím přesně, které máš na mysli...to jsem tam viděla úplně jako první...pak ještě druhá dvě zvířata a byla jsem v koncích :D
zuzzz napsal(a):
Vím přesně, které máš na mysli...to jsem tam viděla úplně jako první...pak ještě druhá dvě zvířata a byla jsem v koncích :D
Taková trošku ZOO, co?
Taková trošku ZOO, co?
To teda! A pak se od toho odprosti a přemýšlej jinak! :)
Ajvinka napsal(a):
No já jsem úplně zoufalá :D nápovědy typu: ,, říkej si do kola co tam je" mi nepomáhají... akorát si jak blázen v jednu ráno opakuju Elkolak! :D
Říkám, že to prostě nezabírá :D
No, mně nevyšlo přímo zvíře :D. Teda za zvíře se to nepovažuje.
vlkodlak? :D ten mě taky napadl, a přestože je naprosto mimo, jen díky němu jsem nakonec přišla na to, co to vlastně je :D
Ajvinka napsal(a):
No já jsem úplně zoufalá :D nápovědy typu: ,, říkej si do kola co tam je" mi nepomáhají... akorát si jak blázen v jednu ráno opakuju Elkolak! :D
Tak v tom pokracuj, jsi fakt na dobre ceste :-D me to pomohlo
Ajvinka napsal(a):
Nápodobně :D