Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
vobec netuším trošku pomôžte. Ide tam o to čo je na tých kartách alebo ako to je myslené nič ma nenapadá :(
zohrávajú tam rolu tie karty alebo tie deviatky a ačka alebo tie farby červená a čierna alebo čo presne :( som zúfalá. V živote som sa so seriálom čo má niečo spoločné s kartami nestretla. To ma nezaujíma :D :P
PS: ĎAKUJEM za pomoc už som sa nejak dopracovala k výsledku :D Samej by som nikdy to neuhádla :D
Super :) Na to jsem se celý rok těšila :) První okénko hotové :)
jeej... adventny kalendar, pecenie medovnikov, vianocne epizody --co viac si clovek moze priat :)
Hm jelikož nejsem karbaník tak už sem byla docela zoufalá a poprosila o pomoc. Jen co sem to odeslala mě to trklo:D super:)
SUPER! Zase kalendář! Každé ráno před prací si u kávy otevřu okénko a vyloupnu si seriál :-) A první okéno pro mě karbaníka jednoduché :-)
ty kkt já už myslel,že na to nepřijdu a přitom jsem na to čučellll,ale nakonec trklo :-)
Mám to, není to tak složité. Moc děkuju za kalendář. Celý rok jsem se na něj těšila.
Hodila by se mini nápověda...karty, kromě prší, opravdu nehraju :D