Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, tak další hádanka, co mě potrápí. Už jsem se dostal od vlkodlaka ke Kal-El, super :-D Asi se na to vyspím, nějak mi to nejde do hlavy. :-)
Slááva, dopracovala som sa k správnemu seriálu, v živote som o ňom nepočula, nehovoriac že som sa potrápila trošku s rečou a predložkami :D tak dobrú noc ;)
zuzzz napsal(a):
Tady musím nesouhlasit. Název seriálu naprosto přesně koresponduje s tím co je na obrázku. Ostatně tak jako vždycky, jen jde o to se správně dívat :)
Možná kdyby člověk zapojil achillovu patu v kombinaci s nějakým dalším zvláštním orgánem, tak na to přijde, ale selský rozum to nemá šanci vykutit :D
klarakorabova napsal(a):
Yeah!!! Náhoda mě zachránila :D
A já, kde ty náhody pořád jsou.. toulají se všude kolem, ale ke mě nepřijdou! :D
Tak jsem na to ještě chvilku koukal a mám to. Ovšem, upřímně, kdybych nezadal začátek názvu do vyhledávače, tak prostě nemám šanci seriál uhodnout. V životě jsem o něm neslyšel. Takže díky tisíckrát za našeptávací políčko ;-)
dustter25 napsal(a):
Možná kdyby člověk zapojil achillovu patu v kombinaci s nějakým dalším zvláštním orgánem, tak na to přijde, ale selský rozum to nemá šanci vykutit :D
Vždyť je to stejný postup řešení rébusů jako třeba loňská HOSPODA...
Napadal mě teda Kolija :D Ale máám to, akorát nevím, že to pro vás bylo tak lehké, já jsem nad tím dumala a upřímně souvislost s obrázkem mi nějak pořád uniká.
Edit: Jsem to ale debil, všechny kolečka už zapadli tam kam měli a už chápu i souvislost :D
zuzzz napsal(a):
Vždyť je to stejný postup řešení rébusů jako třeba loňská HOSPODA...
chm.. tak to si nepamatuju :-D