Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
zuzzz napsal(a):
Vždyť je to stejný postup řešení rébusů jako třeba loňská HOSPODA...
Až na to, že Hospoda měla teda aspoň opravdu logický systém, který si člověk řekl a měl za vteřinu jasno, tady si může říkat "elkolak" jak dlouho chce dokud mu nedojdou asi další 2-3 souvislosti navíc (kecal bych ohledně čísla, nechce se mi už nad tím přemýšlet). :D
zuzzz napsal(a):
Vždyť je to stejný postup řešení rébusů jako třeba loňská HOSPODA...
přesně toto vím, ale pořád mi to uniká
dustter25 napsal(a):
Až na to, že Hospoda měla teda aspoň opravdu logický systém, který si člověk řekl a měl za vteřinu jasno, tady si může říkat "elkolak" jak dlouho chce dokud mu nedojdou asi další 2-3 souvislosti navíc (kecal bych ohledně čísla, nechce se mi už nad tím přemýšlet). :D
přesně :D
Možná na to jdeme moc logicky... :D
jupí!!! mám to, jsem tak šťastná. už jsem myslela že na to snad ani nepříjdu, díky zuzzz jsem to měla hned. věděla jsem že to bude něco v tom smyslu ale dokud to nikdo nezmínil, nedávala jsem tomu moc pozornosti. děkuji zuzzz :)
Dnes docela jednoduché. Seriál jsem sice neznal ale úplně stejný postup byl u hádanky loni, takže mi to brzy docvaklo, ale přiznám se, že jsem se tam nejdřív snažil nacpat seriál s teplýma upírama.
No nic, tohle nemá cenu, jdu se vyspat. A zítra odpoledne holt přilezu s prosíkem o nápovědu... :D
pokud pujdu spát, tak se mi o tom bude zdát, stejně jako včera
Mám to a jsem v šoku, že jsem to dala, musím hnde zničit ten papírek s teoriemi, to bych se styděla i sama před sebou :)
sarhod79 napsal(a):
pokud pujdu spát, tak se mi o tom bude zdát, stejně jako včera
Taky bych neusnula :)