Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jo tak tohle je dobrý, napoprvé, ne ze bych o seriálu někdy slyšela
Jerremy napsal(a):
:D Uz jsi pozadala o pridani tohoto lakaveho serialu? Chci si ho urcite videt ... :))
Počkej, nejdřív dopíšu scénář na pilot a pak teprve zažádám o zařazení. :D
A všichni na něj budete povinně koukat :D Bude to příběh dvou kamarádů, kteří jednoho dne najdou ve svojí schránce zašifrovaný kalendář a budou se ho snaží rozluštit. :D
Tak nakonec pomohla horka sprcha a uvelebeni se do postele, mam to!!! :D Serial sice vubec neznam, ale musim uznat, ze se k tomu da dojit opravdu logicky popisem obrazku na principu lonskeho okynka "HOSPODA", jak tu nekdo trefne podotkl. :)
Ivy napsal(a):
Počkej, nejdřív dopíšu scénář na pilot a pak teprve zažádám o zařazení. :D
A všichni na něj budete povinně koukat :D Bude to příběh dvou kamarádů, kteří jednoho dne najdou ve svojí schránce zašifrovaný kalendář a budou se ho snaží rozluštit. :D
Doufam, ze ho predcasne nezrusi a dockame se i dalsich serii :)
Taaaaak a hotovo! Bola som absolútne presvedčená že to má niečo spoločné s jedným zvieraťom a hľadala som v Googli všetky seriály s ním súvisiace :) Stačil malý preklep a seriál uhádnutý :)
Panebože, já jsem dobrej! Už jsem psal třetímu člověku o radu než jsom spojil ten svůj ELKOLAK a princip HOSPODA dohromady. Částečně pomohl našeptávač, ale fakt se musím pochválit, že jsem to uhodl ^^
Jerremy napsal(a):
Doufam, ze ho predcasne nezrusi a dockame se i dalsich serii :)
Taky doufám! Už mám nápady i do dalších sérií :D
Taky doufám! Už mám nápady i do dalších sérií :D
Pokud budeš shánět pomoc, milerád se na tomto epickém a zajisté úspěšném projektu budu podílet :) :D
Fruiko napsal(a):
A tady je vidět jaké máte mezery v klasice...
Svatá pravda, jednou za čas zkouknout nějakou klasiku nikomu určitě neuškodí. :) A Ameriky je přeci jen všude až, až.