Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jupí na první pokus :) Stačilo mi popsat to co vidím nahlas :D
Konečně mám, ale že mi to trvalo. Další seriál, co neznám.
Tak tahle hádanka pěkně potrápila, ale nakonec po rozluštění jednoho správného slova už jsem to douhádnul :)) Přecijen to není tak složité, jak se na první pohled zdálo a postup je jako u hádanky "HOSPODA"
tak já jsem vedle jak ta jedle :D Říkám si to nahlas a pořád nic, někdo mně slyšet tak už jsem na psychiatrii :D
Tak dnes to bolo hrozné. Asi 30 minút som sa na to pozeral kým mi to konečne docvaklo. Nápovedy typu: "HOSPODA" alebo napíš čo vidíš mi vôbec nepomohli. :) No stálo to za to :)
Sice na poprvé, ale to přemýšlení, jak vlastně začít. Navíc jsem o seriálu nikdy neslyšel.
Mám to... na první pokus, ale že jsem se nad tím natrápila asi dvě hodiny! :D Co to má krucinál být? :D Dennodenně mám ze sebe totálně debilní pocit, že nejsem schopná to uhádnout... S výjimkou 4. prosince, kdy mi to bylo jasné do sekundy! :D Už by to chtělo nějaký normální seriál, který je velmi známý a oblíbený! :D Z takového rébusu bych měla radost a ne z takových, které ani neznám, nebo o kterých jsem slyšela jenom okrajově... Když jsem se dívala na výsledky z minulého roku (minulý rok jsem to ještě nehrála), tak tam bylo mnohem více seriálů, které znám a mám je ráda. ;)
Tak a zas nevim :D
jsem v koncích :) poraďte mi prosím někdo
Už jsem se bál že neuhádnu dvě hádanky za sebou,ale musím přiznat
že dnes jsem to uhádl velkou náhodou :)